- Har aldrig set noget lignende

- Jeg har min tvivl om Luther Singh nogensinde bliver klar til at spille i Superligaen, lyder vurderingen fra Ekstra Bladets ekspertkommentator, Stig Tøfting

Stig Tøfting havde aldrig set noget lignende i forhold til Luther Singhs præstation, da han blev skiftet ind mod SønderjyskE.
Følg Superligaen

Da Stig Tøfting søndag aften på TV 3+ kommenterede SønderjyskEs opgør mod FC København krævede han på et tidspunkt handling fra FCK-bænken.

Tøffe ville se Luther Singh på banen, fordi han forventede, at han med sin fart kunne true hjemmeholdet.

- Det var et pinligt indhop. Singh satte ikke én fod rigtigt i den halve time, han fik på banen. Ja, jeg har faktisk aldrig set noget lignende, siger Stig Tøfting og uddyber:  

- Han virkede en anelse kvabset og uden den hurtighed, jeg havde forventet at se fra ham.

- Jeg må indrømme, jeg har min stærkeste tvivl om, hvor vidt han nogensinde bliver klar til Superligaen, pointerer Stig Tøfting.

Stig Tøfting slår fast, at Luther Singh ikke skal gøres til syndebuk for den manglende FCK-sejr over SønderjyskE. Men han er dybt forundret over det niveau, han så fra FC Københavns 24-årige sydafrikaner.

Luther Singh debuterede mod SønderjyskE 22. august, hvor han fik 11 minutter. Siden er han blevet skiftet ind i yderligere tre kampe.

FCK gav ham en fireårig aftale med FC København, da han skiftede fra Braga i Portugal.

Den svære udfordring
Kampen mod SønderjyskE viste, at FCK er stærkt udfordret for at finde en afløser for Carlos Zeca resten af sæsonen.

Om FCK ligefrem skal ud i markedet og finde en erstatning i januar, vil Stig Tøfting ikke afgøre allerede nu.

- FCK har en stærk trup, og selvfølgelig vil det være naturligt, hvis Peter Christiansen (sportsdirektøren, red.) er i markedet for at holde øje med et alternativ til Zeca. FCK er jo kendt for at være handlekraftige, siger Stig Tøfting.

Lukas Lerager viste sig ikke som den sikre og logiske løsning som afløser for skadede Carlos Zeca, da FCK spillede 1-1 mod SønderjyskE. Foto: Jan Christiansen/Getty Images.
Lukas Lerager viste sig ikke som den sikre og logiske løsning som afløser for skadede Carlos Zeca, da FCK spillede 1-1 mod SønderjyskE. Foto: Jan Christiansen/Getty Images.

Selv om FCK nu ’kun’ har fået to point i de seneste to kampe, vil det være helt forkert at afskrive dem, ifølge fodboldeksperten.

- FCK var uden seks mulige startere mod SønderjyskE (Zeca, Falk, Stage, Khocholava, Kristiansen og Wilczek, red.). Fjern seks spillere fra et hvilket som helst hold, og det vil være meget mærkbart, siger Stig Tøfting.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Ugens optur: Brøndby!

Det vidner om høj moral at vende et truende nederlag til sejr hele to gange i løbet af en kamp. Indskiftningerne af Christian Cappis og Blas Riveros fik afgørende betydning for Brøndby-sejren.

Ugens nedtur: FC København!

De havde chancen for at lukke hullet til FCM, der smed point tidligere søndag. Men de forspildte den gyldne mulighed. Står de og mangler de to point, så vil Jonas Wind nok være den, der ærgrer sig mest.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Kom nu ud af busken, Dyrby