Har en stor, fed kontrakt: Men kan vende hjem til Danmark

Den danske landsholdsspiller Peter Ankersen får ikke nok spilletid i Salzburg, og han er interesseret i at skifte. Det kan for eksempel være til Danmark

Ankersen har ikke fået meget græs under fødderne, på nær på træningsbanen (Foto: Gonzales)
Ankersen har ikke fået meget græs under fødderne, på nær på træningsbanen (Foto: Gonzales)

Tidligere Esbjerg-back Peter Ankersen skiftede i sommer til østriske Red Bull Salzburg, hvor han skulle fortsætte sin udvikling og sætte sig på positionen som højre back. Men 24-årige Peter Ankersen har haft svært ved at holde fast i positionen på klubholdet, og det er således ikke blevet til meget spilletid denne sæson.

Peter Ankersen er derfor ikke interesseret i at fortsætte i klubben, og han leder efter en ny klub til sommer. Det bekræfter Peter Ankersens agent, Gulli Tomasson, over for tipsbladet.dk. Agenten fortæller, at en retur til dansk fodbold kan være på vej for Peter Ankersen.

- Ja, jeg kan sagtens forestille mig, at han vender tilbage til Danmark. Han har jo spillet og gjort det godt i dansk fodbold, og det er Peters ønske at spille mere, end han gør nu. Peter og jeg skal sætte os sammen og finde ud af, hvad der skal ske, men som udgangspunkt har det hele interesse for ham. Det vigtigste er, at det bliver et sted, hvor han spiller og udvikler sig. Så er det mindre vigtigt, hvor det er, siger Gulli Tomasson til tipsbladet.dk.

Se også: Ankersen: FCK ville ikke have mig nok

Backen har især efter jul fået mindre og mindre spilletid, og det får altså Peter Ankersen til at søge væk fra Salzburg. Målet er naturligvis at spille, men også at holde fast i landsholdspladsen, og der skal spilletid til, hvis det skal lade sig gøre. Salzburg virker også til at tale med, fortæller Gulli Tomasson.

- Det er ikke tilfredsstillende for ham. Jeg er sikker på, at vi finder en løsning med klubben, for der er en god og fin dialog om tingene. Peter trives godt i byen, og han er glad for klubben, men han vil spille. Han har ingen interesse i at sidde på en stor, fed kontrakt, hvis det betyder, han ikke spiller fodbold, siger Gulli Tomasson.

Peter Ankersen skiftede fra Esbjerg i sommer - tidligere han har også været på kontrakt i Vejle Boldklub og Rosenborg. Ankersen står noteret for 10 landskampe for Danmark og kæmper med blandt andre Lars Jacobsen og Daniel Wass om en plads i Morten Olsens landsholdstrup.

15 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere