Har smadret scoringsrekorden i klubben: Nu hylder alle trænerne ham

Superligaens topscorer er af de 14 Superliga-trænere blevet kåret til Efterårets Profil i Tipsbladets traditionsrige kåring

Marcondes har haft et forrygende efterår hos FC Nordsjælland. Foto: Lars Poulsen
Marcondes har haft et forrygende efterår hos FC Nordsjælland. Foto: Lars Poulsen

Han har været på Månedens Hold i juli, august, september, oktober og november, han har slået scoringsrekorden i FC Nordsjælland, og han ligger øverst på Superligaens topscorer- og assistliste. Og nu kommer der så mere hæder til FC Nordsjællands 22-årige angriber Emiliano Marcondes. Som det har været tilfældet hvert år siden 1995, har Superligaens trænere stemt på Efterårets Profil, og valget faldt på rækkens topscorer.

- Det er utroligt fedt. Det er jeg stolt og glad over, specielt når det er trænerne, der har stemt. Det er ekstra fedt, for det er hovederne på alle holdene, siger Emiliano Marcondes til Tipsbladet.

- Den seneste tid har godt nok været vild, og jeg har da lagt mærke til, at jeg for eksempel har været på Rundens Hold mange gange. Men det er ikke noget, jeg tænker på i det daglige. Der tænker jeg bare på at spille og træne godt. I forhold til tidligere er jeg mere målrettet og bedre til at komme videre, når jeg har gjort det godt, siger Efterårets Profil.

Emiliano Marcondes fik 52 ud af 65 mulige point. Han vandt foran Brøndbys Christian Nørgaard, de norske angribere Pål Alexander Kirkevold og Alexander Sørloth og holdkammeraten Mathias Jensen.

De elsker ham i FCN. Foto: Lars Poulsen
De elsker ham i FCN. Foto: Lars Poulsen
 

- Marcondes har en kombination af fysisk og verbal hårdhed, samtidig med at han har finesse i sit spil. Det er gode egenskaber at have, når man skal præstere, begrunder AGF-træner David Nielsen, at han har peget på FC Nordsjælland-topscoreren.

- Marcondes har gjort den afgørende forskel for et FCN-hold, som mistede store profiler i sommer. Han er topscorer i ligaen og laver mange assists. Derudover hadet af mange modstandere og fans. Han har holdt hovedet koldt/højt og præsteret på en højt niveau gennem hele efteråret og været meget afgørende for FCN's flotte efterår, siger Hobros Thomas Thomasberg.

På søndag spiller Emiliano Marcondes sin sidste kamp for FC Nordsjælland, inden han skifter til Brentford. Superligaens nummer tre møder Hobro.

Læs et stort interview med Emiliano Marcondes i Tipsbladet og se alle trænernes stemmer i Tipsbladet, der er på gaden fredag.

Vil du have Tipsbladet direkte på din tablet, pc og mobil, kan du købe det digitalt her

Du kan også vælge at få det leveret Tipsbladet i postkassen hver fredag.

Læs mere og bestil på https://abonnement.ekstrabladet.dk/avis/fredag/

I Tipsbladet fredag får du også: 

- Efterårets Hold

- Historien om Raheem Sterlings forvandling

- Gennemgang af VM-puljerne

- Champions League-nedlæg

- VM-land: Peru

- Farvel til Henning Jensen

- Spiltips

- Resultater

Se også: Imponeret over topholdet: Bare de ikke skulle sælge hele tiden

Se også: Måtte skjule mørk juvel: ’Folk skulle ikke se, hvor god han var’

Se også: Marcondes kåret som månedens spiller i Superligaen

Se også: Vil lukke munden på FCK: - De kan ikke li', at jeg spiller lidt smart

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen