Hedder du Ståle eller Glen? Så kan du se gratis bold

AGF er klar med fri entré, mad og drikke til kampen mellem AGF og FC København, hvis du hedder Ståle eller Glen og henvender dig til AGF inden kampen

Ståle og Glen i en kammeratlig omfavnelse - men sådan har forholdet bestemt ikke været altid mellem de to. (Foto: Lars Poulsen)
Ståle og Glen i en kammeratlig omfavnelse - men sådan har forholdet bestemt ikke været altid mellem de to. (Foto: Lars Poulsen)

Aarhus-holdet AGF fik en fin start på sæsonen med et point i Odense, mens klubben tirsdag aften bookede billet til DBU Pokalens semifinale med en sejr på 3-0 ude over SønderjyskE.

Og nu er det så FC København, der søndag er modstanderen.

Netop den kamp bliver mellem de to trænere Ståle Solbakken og Glen Riddersholm, der mildest talt har været uenige om tingene tidligere - dengang Riddersholm var cheftræner for FC Midtjylland. Nu mødes de så igen, og AGF har allerede sat det først gimmick op.

Hedder man Ståle eller Glen, inviterer AGF nemlig på gratis fodbold i Aarhus, ligesom der vil være mad og drikke forud for kampen. Klubben vil nemlig se, om det kan lykkes at få en Ståle og en Glen til at enes. Kravet er nemlig, at de to skal sidde ved siden af hinanden i VIP-loungen.

TV: Husker du dette interview i december 2014, hvor de to trænere gik til den i Onside-studiet? Gense episoden her:

6 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere