Afviste tophold, nu skriver han med bundklub

Den kontraktfrie forsvarsspiller har noget overraskende valgt at fortsætte karrieren i FC Helsingør

Pascal Gregor i aktion fra FC Nordsjælland. Fremadrettet skal forsvarsspilleren tørne ud for rivalerne fra Helsingør. Foto: Joachim Adrian
Pascal Gregor i aktion fra FC Nordsjælland. Fremadrettet skal forsvarsspilleren tørne ud for rivalerne fra Helsingør. Foto: Joachim Adrian

Forsvarsspiller Pascal Gregor havde kontraktudløb i FC Nordsjælland ved årsskiftet, og han har nu fundet sig en ny arbejdsgiver.

Det er noget overraskende i FC Helsingør, at karrieren fortsætter.

23-årige Gregor har fået en toårig aftale med oprykkerklubben, og han skal altså være med til at sikre, at klubben i denne sæson undgår en nedrykning.

- Der er jo tale om en vanvittigt dygtig spiller, der trods sin meget unge alder kommer med en kæmpe rutine. Han har et hav af Superligakampe, har spillet en del U21-landskampe, og var med OL-landsholdet i Brasilien sidste år.

- Han har en fantastisk timing og er teknisk på et meget højt niveau, og for 24 timer siden troede jeg ikke, den her transfer ville kunne lade sig gøre. Det er en unik signing for en klub af vores størrelse, og jeg ved, der har været endog meget stor interesse for Pascal.

- Men han har købt ind på projektet heroppe med mange unge spillere med store ambitioner og et godt træningsmiljø, og det er vi glade og taknemmelige for.

- Jeg forventer så også, at han bliver en kæmpe profil for os og bliver en vigtig brik i vores altoverskyggende målsætning for foråret, hvor vi skal spille os til endnu en sæson i Superligaen, siger direktør Janus Kyhl i en pressemeddelelse.

Pascal Gregor tiljubles af sin, nu, tidligere træner, Kasper Hjulmand. Foto: Jens Dresling
Pascal Gregor tiljubles af sin, nu, tidligere træner, Kasper Hjulmand. Foto: Jens Dresling
 

Ikke overraskende er træner Christian Lønstrup glad for sin nye forsvarsgeneral.

- Gregor er et af de største forsvarstalenter i Danmark og kommer med et godt cv og en god skoling fra FCN.

- Han er, som jeg ser ham, en meget komplet spiller: Han kan spille alle fire pladser i en backkæde, han er god fysisk og med hovedet, han er aggressiv og fysisk stærk og har et godt overblik.

- Det er en spiller fra en højere hylde, end vi er vant til, og han kommer til at være en kæmpe hjælp i forhold til at blive i Superligaen, og det er også et signal om, at vi som klub er kommet op på en højere hylde, end vi har været vant til, lyder det.

Gregor var skadet i foråret, og i efteråret var han fravalgt og spillede således ikke for FC Nordsjælland - muligvis, fordi klubben vidste, han ville søge væk i dette transfervindue.

Yderligere to spillere forlader FC Helsingør
Silkeborg afviser flere bud på spillere