Annonce:
Annonce:

Helsingør-skurk: Min skyld vi har nul point

Helsingør bed fra sig mod Hobro, men en tåbelig fejl og dårlig fysik kostede dyrt

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

HOBRO (Ekstra Bladet): Helsingørs indtræden i Superligaen udviklede sig efter 66 minutter fra en drøm til et sandt mareridt. Særligt for den 28-årige forsvarskrumtap Andreas Holm.

I nogenlunde kontrol med kampen og på vej mod endnu et eventyrsresultat kiksede Andreas Holm fuldstændig sin tilbagelægning til målmand Mikkel Bruhn, der sekunder forinden havde trillet et målspark ud i fødderne på sin forsvarsgeneral.

Andreas Holms sløve returaflevering nåede aldrig længere end halvvejs tilbage, før Pål Kirkevold opsnappede den og spillede Martin Mikkelsen fri til en scoring. Dermed var Hobro i gang og Helsingør i knæ.

Annonce:

- Jeg tager målet fuldstændig på min kappe, og det er udelukkende min skyld, at vi står med nul point efter premieren. Det var et lortemål og det er en stor lortefølelse at stå med. Jeg er ked af, jeg satte dem i gang, for selv om Hobro stak hovedet frem, så føler jeg, at de vinder kampen, fordi jeg lavede den tåbelige fejl, lød det fra en slukøret Andreas Holm, der dog rankede ryggen, erkendte sin fejl og så er det ellers videre mod nye mål.

- Pressen har været hurtige til at sige, vi ikke har nogen chance for at overleve. Det skal I bare blive ved med at sige, for jeg synes allerede i dag, vi viser, vi vil være med. Jeg ved godt, Hobro også er oprykkere, men hvis ikke jeg havde jokket i spinaten, havde kampen måske fået et andet udfald, sagde Helsingørs uheldige forsvarsspiller.

Cheftræner Christian Lønstrup var også nogenlunde tilfreds med de fleste facetter i oprykkernes første møde med Superligaen.

Han ser dog særligt én gigantisk udfordring for deltidsprofferne, hvis man skal bide skeer med landets bedste fodboldhold denne sæson.

- Jeg har lige rost mine spillere, for vi får vist, vi vil være med i Superligaen. Der er ingen, der stikker hovedet i jorden og gemmer sig, sagde Christian Lønstrup, inden piben fik en anden lyd:

Annonce:

- Til gengæld er jeg træt af, at mange af mine spillere gik ned rent fysisk i anden halvleg. Der var for mange, der ikke havde luften. Vi har netop haft fysiske tests til træning, og det er ikke nogen hemmelighed, vi ligger placeret helt i bunden af Superligaen.

Selv om FC Helsingør gerne vil bruge teknisk stærke spillere og spille friskt til frem ad banen, så udelukker Christian Lønstrup på ingen måde, at holdet i fremtiden bliver udtaget med blik på konditionen.

- Jeg ved godt, vi kun træner deltid, men så må vi restituere bedre. For det bliver et stort problem, hvis vi kun kan holde til at spille 60 minutter af en fodboldkamp. Jeg vil sandsynligvis kigge meget mere på de fysiske tal, når truppen skal udtages og startformationen skal findes til de kommende kampe, lød det fra Lønstrup.

Helsingør har indtil mandag at restituere i. Her tager oprykkerne imod OB på Helsingør Stadion.

Kæmpe-koks ødelagde Helsingørs eventyr

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Milliarderne forsvinder op i den blå luft
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: