Annonce:
Annonce:

Helsingør-træner efter to nederlag: Nu er vi i gang!

Christian Lønstrup var en ærgerlig træner efter 2-0 nederlaget til OB på hjemmebane

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Selvom det blev til et 2-0 nederlag til OB, så er FC Helsingør-træner, Christian Lønstrup, tilfreds med sine spilleres indsats, omend han anerkender, at hans mandskab skal være skarpere på det her niveau.

- Spillemæssigt er vi OK med. Vi har givet nogle dumme mål væk, og på det her niveau, hvis man bare giver en lillefinger, så taber man, og det skal vi lære lidt af, siger han til TV3 Sport.

Selvom der har været gode momenter i de første to Superligakampe, så har resultaterne været nådesløse, siger cheftræneren.

- Jeg synes, at der var mange gode momenter, men nu har vi spillet to kampe, og vi har scoret et mål og tabt to kampe, så nu er vi ligesom i gang, og vi kan godt lide udfordringer, og det bliver en stor udfordring i år.

Annonce:

FC Helsingør-angriberen, Andre Riel, som kom frem til en række chancer er enige i cheftrænerens analyse, og ærgrer sig over kampens udfald.

- Jeg synes, vi bliver straffet på de mindste fejl, men sådan er det på det her niveau. Selvfølgelig er jeg skuffet over at vi taber, men jeg synes også, at der er nogle ting, som vi kan tage med.

Næsten 4.000 på tribunen
Han nævner spillet på banen, som frem mod den sidste tredjedel fungerer fint, men afslutningerne skal være skarpere, siger han.

- Jeg synes vi spiller en god omgang fodbold, og kommer frem til en del chancer i starten, men ikke noget, som bliver helt farligt. Vi lærer fra hver kamp.

Tæt på 4.000 tilskuere var mødt op på Helsingør Stadion, og det ærgrer angriberen ikke at kunne betale de mange fremmødte tilbage med en sejr.

- Jeg er ked af, at vi ikke kan give dem mere, det fortjener de, når der kommer så mange mennesker, men det er jeg sikker på, at vi kan give dem i nogle af de andre kampe.

Annonce:

Næste gang FC Helsingør får muligheden for at give fansne en hjemmebanesejr bliver 6. august, hvor FC Midtjylland kommer på besøg.

Stadionrekord i Helsingør: Men skarp AK47 nedlagde oprykkeren

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: