Annonce:
Annonce:

Lønstrups drenge blev snydt i overtiden: Vi var ikke de klogeste

Helsingør smed det ene point væk i fredagens kamp, men det til trods var træner Christian Lønstrup godt tilfreds med kampen

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Det var bestemt ikke en kamp, der vil gå over i fodboldhistorien, den der fredag aften udspillede sig mellem Helsingør og Hobro. 

Lige da stadionuret havde rundet de 90 minutter, kom kampens højdepunkt, da gæsterne slog til og stjal de tre point. Et ærgerligt resultat for Helsingør, der frister en tilværelse i bunden af Superligaen. Alligevel var Christian Lønstrup ganske fattet, da han snakkede med pressen efter kampen.

- Jeg sagde til mine spillere i pausen, at det klogeste hold ville vinde den her fodboldkamp, og vi viste i det sidste halvanden minut, at vi ikke var de klogeste, og så bliver man straffet på det her niveau. Men generelt er jeg ret godt tilfreds.

Annonce:

Cheftræneren var selvfølgelig ærgerlig over at hjemmeholdet mistede det ene point, men han slår alligevel fast, at han først havde været svært utilfreds, hvis Helsingør havde været foran og smidt de tre point. 

Ikke målmandens skyld
I Helsingør-målet var der en Superliga-debutant i form af Aris Vaporakis. Han stod en god kamp, men på målet så han ikke alt for heldig ud. Lønstrup ville dog ikke bebrejde sin nye målmand for pointtabet.

- Der bliver en åbning ovre i vores venstre side, og Aris tager en chance ved en tværbold, hvor han (Hobros målscorer, Edgar Babayan, red.) skyder på mål, og det er jo små ting, men det er sådan noget, der er udslagsgivende i Superligaen. Jeg kunne godt klandre Aris, men det gør jeg nu ikke, siger Christian Lønstrup.

Helsingør-træneren glæder sig også over, at hans mandskab i de sidste fem kampe har vist, at de kan være med i den bedste række. 

Annonce:

- Vi er jo ikke til grin. Vi kan lige så godt vinde i dag. Jeg siger ikke, at vi spiller prangende eller spiller Hobro ud af banen, men vi er i  god kontrol, og det er igen et top-fire hold, vi er i kontrol mod, så jeg kan ikke være svært utilfreds, men det er sgu nederen at indkassere et mål, for vi kunne godt have brugt det ene point.

Topholdet Hobro slår til med dramatisk overtidsejr 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: