Super-stime stoppet: AGF pløjet ned

På en knoldet bane i Helsingør kom AGF til kort efter tre sejre i træk, da de tabte 1-0 til FC Helsingør

Om FC Helsingør havde sået grøntsager på banen før kampstart vides ikke, men det var lidt af en pløjemark, som spillerne blev udsat for, og farven var alle mulige andre end grøn.

Det havde hjemmeholdet det tilsyneladende bedst med i starten, og ganske fortjent bragte Nicolas Mortensen FC Helsingør i front efter 20 minutter.

Den sidste snert af spænding i pulje 1 forsvandt med Hobros 1-0 sejr over Silkeborg mandag, og derfor havde FC Helsingør og AGF umiddelbart ikke meget at spille for tirsdag aften.

Men der var mere end point på spil. For begge hold gælder det, at de skal tanke selvtillid til de afgørende playoff-kampe, og det kom FC Helsingør godt ud af til at begynde med.

Et hjørnespark fra Christian Køhler endte inde midt i feltet, hvor Helsingør-angriberen fandt en fri position og uden pres kunne studse bolden op i venstre mål-hjørnet med et hovedstød.

Timeout er normalt noget, der hører til i håndbold, men kort før pausen udnyttede AGF-træner, David Nielsen, at Douglas skulle have behandling på banen, og samlede hele holdet.

Det så ud til at være, hvad der var brug for, og i de efterfølgende minutter producerede AGF’erne to store muligheder.

I anden halvleg kom AGF ud som lyn og torden, men Århusianerne havde svært ved at score trods flere sporadiske muligheder.

Mikkel Bruhn stod simpelthen fantastisk i Helsingør-målet og tog sig af alt, hvad AGF’erne kom med.

FC Helsingør vinder for tredje gang i 2018, og ser efterhånden ud til at være klar til de afgørende playoff-kampe om at få lov til at spille Superliga-bold igen næste sæson.

Se også: AGF-frelseren: Kan ikke score, når man ikke spiller

Se også: En æra slutter: Rekord-mager i AGF stopper karrieren

 

18 kommentarer
Vis kommentarer