Superliga-anfører forlænger

Andreas Holm har skrevet under på en ny kontrakt med FC Helsingør, så samarbejdet løber til sommeren 2020

Superligaklubben FC Helsingør har forlænget kontrakten med anfører Andreas Holm, der har lagt to år til den kontrakt, der ellers stod til at løbe ud til sommer.

Andreas Holm er en af de mest erfarne spillere i truppen og har været med hele vejen fra 2. division til Superligaen, siden han kom til klubben i 2014.

Han rundede 100 kampe for klubben i efteråret og er nu oppe på 101 kampe.

- Jeg er glad for klubben og glad for at være her, og det har jeg faktisk været fra dag ét.

- Det har været så fedt at være med til at spille klubben op gennem rækkerne og have haft en aktie i den stigende kurve, vi har haft, siger Andreas Holm i en pressemeddelelse.

- Klubben har rykket sig hurtigere, end jeg nogensinde har drømt om. Det har været en stor udfordring at spille i Superligaen, og usammenligneligt med noget vi har prøvet før.

Helsingør forlænger med Andreas Holm. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix
Helsingør forlænger med Andreas Holm. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix

- Det er det, man drømmer om og arbejder på, så det har været fantastisk. Jeg har døjet lidt med en skade sidst på efteråret, men træner fuldt med nu og er klar til de vigtige kampe til foråret.

- Klubben har stadig potentiale til at udvikle sig endnu mere, og det vil jeg være med til, siger anføreren.

Helsingør-direktør Janus Kyhl fortæller, at forlængelsen lå lige til højrebenet og har været i støbeskeen et stykke tid.

- Det er også en vigtig forlængelse og et vigtigt signal, eftersom Andreas har været med på hele turen og betyder rigtigt meget for klubben og for hele miljøet heroppe.

- Han er en meget professionel spiller, og han fylder meget i omklædningsrummet på den gode måde, så det var dejligt, at vi kunne finde hinanden, siger Janus Kyhl.

Helsingør er placeret på næstsidstepladsen i Superligaen med 16 point efter 19 kampe. Kun Randers FC har gjort det ringere med 14 point.

FCK-spiller siger nej til milliontilbud

Sådan handler FCK, Nordsjælland og Helsingør i transfervinduet

Simon Kjær helt privat: Jeg er aldrig hjemme på mine børns fødselsdage