Yderligere to spillere forlader FC Helsingør

FC Helsingør har allerede sagt farvel til svenskerne William Kvist og Måns Herrmann. Yderligere to er stoppet i klubben

Der er gang i transfervinduet hos Helsingør. Torsdag oplyser klubben at have sagt farvel til Lucas Ohlander og Ismail Esen. Foto: Tariq Mikkel Khan
Der er gang i transfervinduet hos Helsingør. Torsdag oplyser klubben at have sagt farvel til Lucas Ohlander og Ismail Esen. Foto: Tariq Mikkel Khan

Oprykkerklubben FC Helsingør er ligger næstsidst i Superligaen, men der er god optimisme og tro på, at klubben kan redde sig i Superligaen.

Det kræver dog, at der optimeres alle de steder, der kan optimeres, og det gælder især på spillersiden, hvor klubben allerede har sagt farvel til svenskerne William Kvist og Måns Herrmann, hvis kontrakter løb ud ved årsskiftet.

Nu oplyser klubben, at yderligere to spillere ikke var med til træningsopstarten torsdag - de to spillere er ligeledes fortid i klubben.

Lucas Ohlander og Ismail Esen er også færdig i Helsingør.

- For alle fire kan jeg sige, at vi ikke har haft en finger at sætte på deres professionalisme og arbejde til træning. Det er simpelthen et spørgsmål om, at vi ikke kan tilbyde dem den spilletid, alle fodboldspillere higer efter, siger direktør Janus Kyhl i en pressemeddelelse og forklarer:

- Især Lucas Ohlander har i perioder været meget tæt på førsteholdet og har også fået spilletid både i pokalen og i Alka Superligaen. Han er en spiller, vi faktisk gerne ville havet kunnet tilbyde noget mere, men for Lucas giver det mest mening, at han kommer ud og får fast spilletid nu. Men jeg vil gerne takke alle fire for deres tid i klubben og ønske dem alt muligt held og lykke med deres karrierer fremover.

Helsingør har allerede hentet to nye folk ind i form af angriberne Melvin Frithzell og Douglas Ferreira. Christian Lønstrup fortalte tidligere torsdag til Helsingør Dagblad, at han regner med flere forstærkninger i januar.

Helsingør henter gratis brasiliansk krydderi til angrebet
Kritik af 'mini-Mourinho': Fyret dansker var for hård!