Helt grotesk scenarie: Superliga-hjemmebane kan flyttes 306 kilometer

Hvis ikke Helsingør Stadion er klar til 18. marts skal hjemmekampen mod FC Nordsjælland i teorien spilles i Horsens, som er Helsingørs andetvalg til alternativ hjemmebane

På søndag spiller Helsingør på ny på hjemmebane i Farum, når SønderjyskE er modstanderen. Det gør de, fordi Helsingør Stadion stadig ikke er klar til superligabold. 

Der er ingen varme i banen og vejrguderne har lovet frostvejr hele ugen. Derfor er det udelukket at spille superligabold i Sundbyen.

Fortsætter frostvejret langt ind i marts kan der opstå et helt grotesk scenarie op til Helsingørs sidste hjemmekamp i grundspillet: Opgøret 18. marts mod FC Nordsjælland.

Her kan Helsingør ikke flytte hjemmekampen til Farum, fordi det er FC Nordsjællands hjemmebane.

- Vores 2. valg for hjemmebane er Horsens, siger Helsingørs direktør, Janus Kyhl til Ekstra Bladet.

-Vil det så sige, at I kan ende med at spille en hjemmekamp mod FC Nordsjælland i Horsens?

- I teorien ja. Men sådan har jeg svært ved at forestille mig det vil foregå i virkeligheden. Hvis banen ikke er klar i Helsingør, vil jeg forvente, at vi kan blive enige om at spille et helt tredje sted, forklarer Janus Kyhl, der ikke på nuværende tidspunkt vil forholde sig til, hvilket stadion der eventuelt kan lægge græs til.

Skulle det blive i Horsens vil det betyde en en rejse på 306 kilometer, hvis motorvejen følges til Jylland over Fyn.

-Hvorfor har I ikke en aftale med Lyngby som alternativ hjemmebane?

- Da vi før sæsonen skulle finde to alternative hjemmebaner var Lyngby ikke interesserede i at lave en aftale med os, forklarer Janus Kyhl.

Janus Kyhl ønsker ikke at forholde sig til de oplysninger om en leje på 200.000 kr. pr. gang, som Helsingør lejer sig ind på FC Nordsjællands hjemmebane.

- Vi har en aftale med FC Nordsjælland, som vi forholder os til, fastslår han.

Helsingør spiller søndag kl. 12.00 mod SønderjyskE i Farum.

Patrick Olsen kunne blive meget fristet af et tilbud fra Brøndby. Foto: Lars Poulsen/Polfoto Superligaen Skiftede til europæisk storklub: Ville være fristet af Brøndby-retur

  Helsingør Frost tvinger superliga-klub til at flytte hjemmebane

13 kommentarer
Vis kommentarer