Henter superliga-veteran: Kan få debut mod FCK

Hobro har skrevet kontrakt med Djiby Fall, som allerede kan få debut mod FC København mandag aften

Djiby Fall er tilbage i Superligaen. Foto: Casper Dalhoff/Ritzau Scanpix
Djiby Fall er tilbage i Superligaen. Foto: Casper Dalhoff/Ritzau Scanpix

Den tidligere OB- og Randers-angriber, Djiby Fall, har skrevet under på en kontrakt med Hobro frem til årsskiftet.

De seneste tre uger har den 33-årige trænet med hos Hobro, og han har nu skrevet under på en kontrakt, og det glæder klubbens sportschef.

- Djiby har trænet med i nogle uger nu, og han har set rigtig skarp ud, hvorfor vi har valgt at lave en halvårig aftale med ham. Han er en fysisk stærk angriber, der er god med ryggen mod mål, og så har han jo i sin tid i OB og Randers FC bevist, at han ved, hvor målet står. Han er et rigtig godt supplement til vores angreb, hvor vi er ramt af lidt skader i øjeblikket, siger Jens Hammer Sørensen til klubbens hjemmeside.

Djiby Fall er noteret for 108 Superliga-kampe med 44 mål til følge, og nu ser han frem til at prøve sig af i Hobro.

- Jeg har fået et godt indtryk af Hobro IK, hvor jeg har trænet med i nogle uger, så jeg er rigtig glad for, at det nu er blevet til en fast aftale. Jeg ser frem til at hjælpe holdet med at få så mange point som muligt i Superligaen, siger han.

Angriberen har fået nummer 99 i den nordjyske Superliga-klub. Han sidder på bænken i mandagens kamp mod FCK.

Brøndby-fansene skal en tur til Prag. Foto: Jens Dresling Superligaen Brøndby og FCK til Østeuropa - sådan gik lodtrækningen

FC Midtjylland får enten modstand af et kroatisk elller iraelsk hold i kampen om at nå den afgørende runde i kvalifikationen til Champions League. Foto: Jens Dresling Superligaen FC Midtjylland på lang rejse: De venter i Champions League-brag

Brøndby Historiske Brøndby: Aldrig sket før i Superligaen

0 kommentarer
Vis kommentarer