Her er SBS's nye fodboldekspert

Lyngby-træner David Nielsen bliver en del af ekspertholdet på Discovery Networks Danmark i den kommende sæson

Lyngby-træner David Nielsen bliver ifølge Ekstra Bladets oplysninger en del af ekspertholdet på SBS Discovery (Foto: Linda Johansen)
Lyngby-træner David Nielsen bliver ifølge Ekstra Bladets oplysninger en del af ekspertholdet på SBS Discovery (Foto: Linda Johansen)

David Nielsen får travlt i den kommende sæson.

Den tidligere Superliga-profil skal som træner føre Lyngby op i den bedste række - og samtidig være fodboldekspert på Discovery Networks Danmark (det tidligere SBS Discovery)

Superligaen SBS snupper vraget Brøndby-boss

Ekstra Bladet erfarer, at tv-stationen har lavet en aftale med David Nielsen, der bliver en del af Superliga-dækningen på Discovery Networks Danmark, hvor han skal fungere som fodboldekspert.

David Nielsen viste sine evner som dette under U21-EM i Tjekkiet, hvor han var ekspert for DR.

Nu er det så Discovery Networks Danmark, der får glæde af David Nielsens analytiske evner, og han skal sammen med blandt andre Flemming Povlsen og Michael Gravgaard gøre seerne klogere på Superligaen.

David Nielsen har også tidligere været ekspert hos norsk TV2 og kan bl.a. trække på sin trænererfaring fra Tippeligaen, hvor han indtil sin fyring i maj stod i spidsen for de forsvarende mestre Strømsgodset.

Stig Tøfting har ingen fremtid, når SBS overtager to kampe fra Canal 8 og Canal 9. Han fortsætter dog som kommentator i Ekstra Bladet. (Foto: David Beiring) Superligaen TV-kanal dropper dem: Tøfting og Tryllerik får sparket

Med tilgangen af David Nielsen har Discovery Networks Danmark nu fået sammensat det hold, der skal tage kampen op med Viasats kanaler om at levere den bedste Superliga-dækning.

Troels Bech var også i spil til en ekspertrolle, men den dør blev lukket, da han takkede ja til sportsdirektør-jobbet i Brøndby.

Discovery Networks Danmarks Superliga-kampe kan ses på Canal 9 og Eurosport Danmark.

17 kommentarer
Vis kommentarer