Her trækker Agger nødbremsen: Nu sidder han selv i FCK-saksen

Brøndby-profilen holder døren åben, men lignede ikke en mand, der kan spille onsdag mod FCK. Landsholdsanføreren var også irriteret over indsatsen mod mestrene

Daniel Agger trak nødbremsen - men endte selv med at komme galt af sted. (Screendump: TV3 Sport)
Daniel Agger trak nødbremsen - men endte selv med at komme galt af sted. (Screendump: TV3 Sport)

HERNING (Ekstra Bladet) Daniel Agger ville ikke definitivt smække døren i for deltagelse i onsdagens første pokalsemifinale mod FCK.

Men hvis man skal dømme ud fra attituder og kropssprog i kølvandet på udklasseringen i kampen mod FC Midtjylland, så må Brøndby spille uden landsholdsanføreren i det prestigefyldte opgør.

Han måtte - endnu engang - udgå med en skade, da holdet fra vestegnen slap billigt med et 2-0-nederlag på MCH Arena.

Midtvejs i 2. halvleg blev han ramt af en forstrækning i baglåret, da han forsøgte at cleare en bold.

- Jeg har stor erfaring med skader, men det er ikke til at sige, hvor lang tid, dette vil holdet mig ude. Det må vi vente at se til i morgen, lød meldingen fra en tydeligt meget ærgerlig Daniel Agger, der helt tydeligt havde lyst til at bande alt omkring den evigt tilbagevende skadessnak langt væk.

TV: Se situationen hvor Agger nedlægger Sisto og bliver skadet i videoen øverst oppe.

- Selv om jeg gerne ville have været ude lidt før, kom jeg trods alt hurtig ud til behandling. Og det redder somme tider nogle dage. Men her og nu kan jeg altså ikke komme med nogen præcis bedømmelse, sagde Agger, hvis ærgrelse naturligvis også handlede om den svage indsats som han og holdkammeraterne havde leveret i dysten mod et veloplagt mesterhold.

- Det eneste glædelige her er, at vi atter engang havde en flok tilrejsende fans, som støttede os utrætteligt. Deres indsats i dag var også imponerende, når man tænker på, hvor dårligt vi leverede som hold. Det var bare ikke godt nok, konstaterede han meget rammende.

Se FCM's to mål mod Brøndby herunder:

62 kommentarer
Vis kommentarer