Hjulmand får nyt job: Debuterer allerede torsdag

Kasper Hjulmand skulle ikke gå ledig mange dage, efter han endelig blev fri fra sin kontrakt i Mainz

TV: Hør Kasper Hjulmand fortælle om tiden i Mainz og fremtiden (Video: Lars Poulsen)

Den tidligere FC Nordsjælland og Mainz-træner Kasper Hjulmand får på torsdag debut i sit nye job.

Han har nemlig skrevet under på en kontrakt med Discovery Networks Danmark, der blandt andet sender Superliga, Europa League og Bundesliga.

Og på den måde ligner det et godt match mellem de to - også selvom Hjulmand ikke formåede at kvalificere sit tyske hold til gruppespillet i Europa League sidste sæson. Et samlet 'chok-nederlag' til upåagtede græske Asteras Tripolis gav danskeren en forfærdelig start på livet i Tyskland.

Han kom dog efter det, men efter en dårlig periode i Bundesligaen blev han fyret i februar. Det var dog først i weekenden, at han endelig kunne fortælle, at han var fri af kontrakten og dermed kunne forlade Mainz-området som en fri mand.

Og så tog det ikke længe, inden han blev gaflet af en tv-station.

- Jeg ser frem til at være en del af Discovery Network Danmarks dygtige team, som dækker forskellige spændende turneringer, herunder ikke mindst Bundesligaen, der er en fantastisk liga med masser af action, siger Kasper Hjulmand i en pressemeddelelse, hvor også sportschef Jes Holm Andersen udtrykker begejstring over sin nye profil.

Kasper Hjulmand debuterer på onsdag, når Schalke 04 - og forhåbentlig Pierre-Emile Højbjerg - sjovt nok møder Asteras i Europa League. Og er også med i weekenden, når Bayern München og Borussia Dortmund brager sammen i Bundesligaen.

Se også: Tvunget til at bo i Tyskland: Nu er Hjulmand endelig fri af Mainz

Se også: Hjulmand parat til nyt trænerjob

3 kommentarer
Vis kommentarer