Annonce:
Annonce:

Hobro handler: Henter dansk angriber

Ove Pedersens mandskab har skrevet kontrakt med angriber fra 2. division

Hobro har forstærket sig med angriber (Foto: Ernst van Norde)
Hobro har forstærket sig med angriber (Foto: Ernst van Norde)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Hobro IK har allerede sikret sig folk som Hans Henrik Andreasen og Babajide Ogunbiyi før det vigtige forår, hvor klubben skal hente de fem point, som Esbjerg fB aktuelt er foran Hobro, der er under stregen.

Og i bestræbelserne på at hente EfB i tabellen, har Hobro IK hentet en ny angriber. En angriber til bredden.

Der er tale om Anders Holvad, 25 år, der kommer fra 2. divisionsklubben Brabrand IF. Det bekræfter Hobro-træner Ove Pedersen over for tipsbladet.dk.

Annonce:

Hobro-sag afgjort: AGF beholder sejr

Holvad har prøvetrænet med Hobro i løbet af januar, og han har fået minutter i testkampe mod SønderjyskE og Braunschweig. Det har ført til en deltidskontrakt, og træner Ove Pedersen er imponeret af det, Holvad har vist indtil videre.

- Han er ikke en typisk uddannet dansk spiller. Han er mere udfordrende i sit spil - en uberegnlig type, der ikke er fra den klassiske danske skole. Der er selvfølgelig nogle ting, han skal forbedre sig på, men vi vil ikke pille noget fra ham. Han har imponeret fra dag et, siger Ove Pedersen til tipsbladet.dk og forklarer:

- Jeg kan godt lide en spiller, der udfordrer, uanset om det lykkes eller ej. Den der stil med, at modstanderen ikke ved, hvad der kommer til at ske, siger han.

Hobro tager torsdag på træningslejr til Tyrkiet, og det bliver altså med vished om, at klubben har tabt sin appel i forhold til Tamboura-sagen. Ove Pedersen var ikke bekendt med, at sagen nu er endeligt afgjort, da tipsbladet.dk talte med ham. Han fortæller dog, at det ikke gør den store forskel.

- Jeg har jo hele tiden sagt, at vi ikke har de point eller regnede med at få dem. Alt andet ville også være uansvarligt.

Er I ellers optimistiske i forhold til foråret?

- Det kan man ikke være, når man er fem point efter. Jeg kan ikke bare sige, at vi redder os, men vi tager selvfølgelig udfordringen op. Det er helt sikkert, siger Ove Pedersen.

Holvad bliver den sjette nye spiller i Hobro til forårssæsonen, efter klubben tidligere har hentetMathias Schlie, Babajide Ogunbiyi, Michael Christensen, Hans Henrik Andreasen, og Wilfried Domoraud.

Hobro åbner foråret med en udekamp mod Brøndby.

FCK sender forsvarsspiller væk

Superligaens MLS-stjerne: Her er mine kvaliteter

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er reelt straffrit at sjofle almindelige menneskers hårdt tjente penge bort
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: