Hobro-helt: Jeg har hentet større forspring

Matchvinder Anders Egholm fastslår dog, at der stadig er lang vej til sikkerhed for oprykkerne

Anders Egholm regner ikke forbliven i Superligaen for sikker endnu (Foto: Anita Graversen)
Anders Egholm regner ikke forbliven i Superligaen for sikker endnu (Foto: Anita Graversen)

HOBRO (Ekstra Bladet)

Matchvinder Anders Egholm havde tålmodigheden og blev oppe i FCNs straffesparkfelt, selv om den angrebsmæssige satsning så ud til at skulle løbe ud i sandet.

Og det blev han belønnet for.

Hobro kom foran på en lynscoring mod FCN (Foto: Anita Graversen) Superligaen TV: Se Hobros gyldne træffer

En medspiller opsnappede nemlig bolden, sendte den ud til Mikkel Thygesen, der plantede en følt aflevering ind i pandebrasken på Egholm. Og så stod der 1-0 til Hobro allerede efter et par minutters spil - og det var også facit efter sidste dommerfløjt.

- Sejren var helt sikkert både en forløsning og en lettelse for os. At vi før dette opgør kun havde vundet én gang i 12 kampe, har jeg egentlig ikke tænkt så meget over, før du siger det.

- Men selvfølgelig har det betydning, når man kommer på ekstra afstand af nedrykningsstregen. Det giver ro, men der er stadig meget lang vej hjem, sagde Anders Egholm.

Martin Thomsen havde god grund til at juble, da han scorede et fabelagtigt mål mod Randers FC. Nu kan Hobro-spilleren så glæde sig over, at træfferen er blevet kåret til årets bedste. (Foto: René Schütze) Superligaen TV: Fortjent vinder? Her scorer Superliga-spiller årets mål

- Jeg føler mig i hvert fald på en sikker. Jeg har selv været med til at indhente et forspring, der var større, end det, vi har nu, smilede han og henviste til sin tid i Randers, der gennem et gyldent forår i 2010 lavede en mirakel-redning, der sendte AGF ud af den bedste række.

- Så vi skal først og fremmest fokusere på os selv. Nu skal vi til Silkeborg næste gang, og det er alene den kamp, som jeg tænker på nu. Vi spiller altid lige kampe mod dem, så vi skal bestemt ikke taget noget for givet, selv om det ligger, hvor de gør, fastslog Hobros matchvinder.

Se Egholms lynscoring mod FCN:

1 kommentar
Vis kommentarer