Årets mål? Drømmetræffer af Thygesen

Hobro vandt for anden kamp i træk på et tidligt mål

Hvis der nogensinde har været den perfekte tømmermands-kamp at overvære fra sofaen, så serverede Silkeborg og Hobro et bud på det i eftermiddagens tidlige Superliga-kamp.

Det var nemlig et opgør, der stort set kun krævede fokus i de første 40 sekunder.

Længere tid skulle Mikkel Thygesen ikke bruge på at score en sand drømmetræffer. Fra kanten af feltet firsttimede den tidligere Brøndby-spiller bolden op i målhjørnet til 1-0. Et supermål, som allerede nu bør være en oplagt kandidat til årets mål.

Sidste weekend skulle Anders Egholm bruge lidt mere end to minutter på at afgøre sagerne for Hobro. Denne gang var 40 sekunder altså nok.

Se også: Mikkel Thygesen og Hobro er allerede en succes

Se også: Hobro-helt: Jeg har hentet større forspring

Enhver der havde forventet at Silkeborg-Hobro ville ende som en søvnig  forret til søndagens øvrige storkampe i Superligaen fik der efter helt ret.

Hobro er ved at være eksperter i at forsvare tidlige scoringer. Og det gjorde oprykkerne med vanlig kynisme.

Silkeborg blev aldrig for alvor farlige og havde stort set ikke en kvalificeret afslutning inden for målrammen. Og enhver der efter choksejren i Randers sidste weekend havde forventet Silkeborg-mandskabet gå blodigt efter at skabe miraklet i bunden blev grumme skuffet.

Se også: TV: Svensk guldfugl brillerede i Nordsjælland-målfest Se også: Silkeborg skabte sensationen

Se også: TV: Svensk guldfugl brillerede i Nordsjælland-målfest

Sidste forår sænkede Morten Beck Andersen to gange Hobro i kampen for at sikre oprykning. I dag sad den store angriber på bænken samtlige 90 minutter. Og så blev opgaven ganske ukompliceret for Hobro, hvor centerforsvarets fyrtårne Mads Justesen og Anders Egholm aldrig blev testet af angrebsduoen Nicolai Agger og Emil Scheel.

Tom Kristensens bysbørn kan godt begynde at lægge budget med pengene for ny Superliga-sæson.

11 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere