Superliga-topscorer: Vi var bedre

Hobro var til tider spillet under voldsomt stort pres, og FC Vestsjælland havde flest chancer. 3-1-sejren til oprykkerne var dog fuldt fortjent, mener Mads Hvilsom

Gæsterne fra FC Vestsjælland spillede sig frem til et væld af chancer, men effektiviteten var ikke tilstedeværende. Det var den til gengæld hos Hobro, og derfor var det også en fortjent 3-1-sejr, mener angriber Mads Hvilsom.

Se også: Hobro-profil: Vi kan ikke tabe for tiden

- Vi vinder, fordi vi er bedre. Vi brager af sted og kommer foran 2-0, selvom de havde en masse chancer, men de kendte ikke deres besøgstid. Jeg synes, det er fuldt fortjent, lyder vurderingen fra angriberen.

- Vi kommer godt fra start og får skabt de første chancer, men så har de et skud på overliggeren, og Rasmus Festersen har et par chancer. Men det er de hér marginaler, vi har på DS Arena, og som vi har haft i et års tid. Man går lidt og tænker, at de ikke scorer, selvom de har de fleste chancer, forklarer Mads Hvilsom.

Se også: TV: Hobro buldrer bare videre

Den 22-årige angriber scorede for femte gang i sæsonen, og dermed skyder han sig ind på en førsteplads i Superligaens topscorerstrid. Stod det til den tidligere FC Midtjylland-spiller, så skulle han dog have scoret mere end målet til 2-0, hvor han løb fra alt og alle på en dybdebold.

- Jeg skylder en enkelt eller to i dag. Jeg har nogle store chancer, og jeg ville gerne have scoret én mere. Det ærgrer jeg mig over personligt, men jeg kigger på resultatet, og de tre point i dag var meget vigtige, lyder det fra Superliga-topscoreren.

Se alle målene fra Hobros 3-1-sejr over FCV her:

0 kommentarer
Vis kommentarer