Superliga-topscorer: Den havde mormor sparket ind

Mads Hvilsom scorede lørdag et af sine lettere mål – men Hobro-huggeren tager altså det hele med og er gået til tops på topscorerlisten

Mads Hvilsom har noget overraskende sat sig øverst på Superligaens topscorerliste. (Foto: Gregers Tycho)
Mads Hvilsom har noget overraskende sat sig øverst på Superligaens topscorerliste. (Foto: Gregers Tycho)

Syv pletskud i ni kampe. Mads Hvilsom tager ikke sit efternavn alt for alvorligt…

- Vi fører, og de udligner – og det kunne man da godt stå og ærgre sig over. Der er lidt øv-følelse over det, når man fører 2-1 så kort tid før slut.  Men jeg synes egentlig, Silkeborg er bedre end os i dag, og vi havde nok tyvstjålet tre point, hvis vi havde vundet, siger han ærligt efter 2-2 i Silkeborg.

Se også: Hobro-træner efter 1-1: Tyveri at vi fik point

Han mener bestemt ikke, at Hobro er ved at tabe kadencen – selv om holdet spiller en ringe kamp i det midsjyske.

- Vi bliver ved, og det er jo den filosofi, vi kører med. Vi tror altid på, det kan lade sig gøre, og sådan har det jo været i et langt stykke tid – også i 1. division. Så vi har ligesom fået det ind i blodet.

- Vi går efter at vinde alle kampe – men i dag kører det jo ikke rigtig for os. Vi kommer til at stå alt for langt tilbage på banen. Hvorfor? Jamen, det er lidt svært at forklare. Måske er det så enkelt, at Silkeborg simpelt hen bare spiller godt i dag.

Se også: TV: Superliga-topscorer sikrede nyt Hobro-point

Faktisk førte Hobro Superligaen i fire minutter – inden Emil Scheel udlignede til 2-2.

- Det er jo ikke så meget tabellen, vi kigger på. Vores mål er at overleve. Vi tager alle de point, vi kan, og hver eneste af dem går i banken, og til sidst skal vi bare have nok, siger han.

Hans scoring til 1-1 var bestemt heller ikke en af de svære:

-  Jeg tror, at selv min mormor havde scoret på den der. Men jeg er selvfølgelig glad for at bidrage med mål, for det giver tit point, men det er jo primært et kæmpe cadeau til hele holdet, at jeg får lov til at score mange mål, siger Mads Hvilsom.

Her kan du se mål fra lørdagens opgør mellem Silkeborg og Hobro, hvor Hvilsom stod for det ene af kampens fire scoringer:

 

0 kommentarer
Vis kommentarer