Bruger 35 millioner på at redde Superliga-livet

Hobro har i dag præsenteret et storstilet stadion-projekt, som skal gøre DS Arena Superliga-egnet fremover

Glæde i Hobro. Der bliver mere plads på stadion (Foto: Richard Skovby/Polfoto)
Glæde i Hobro. Der bliver mere plads på stadion (Foto: Richard Skovby/Polfoto)

DBU har truet med nedrykning, hvis Superligaens positive overraskelse i efteråret, Hobro, ikke fik styr på deres stadion.

DS Arene levede nemlig ikke op til boldspilunionens minimumskrav for et Superliga-stadion, og derfor krævede DBU, at Hobro fremlagde en handlingsplan for deres stadion, hvis de ville fastholde deres Superliga-status.

Hobro fik overbevist DBU i december sidste år, da de fremlagde deres planer for en fremtidig DS Arena, og i dag offentliggør nordjyderne så køreplanen for stadion-projektet.

Hobro behøver ikke frygte tvangsnedrykning efter de nye stadionplaner er blevet godkendt af DBU (Foto: Jens Dresling) Hobro Tvangsnedrykning afværget: Hobro er klar til ny Superliga-sæson

I en pressemeddelelse meddeler Hobro, at et anlægstilskud fra Mariager Kommune bliver brugt på et anlægsprojekt, der løber op i 35 millioner kroner, og det markante millionbeløb skal bruges på at udvide kapaciteten på stadion og sikre siddepladser nok.

Der bliver bygget en ny tribune på DS Arena, samtidig med at de eksisterende får udvidet deres tilskuerkapacitet.

- Den samlede stadionkapacitet bliver på 10.225, fordelt på 3.000 siddepladser og 7.225 ståpladser. Som en del af aftalen har stadion- og tribunesponsorerne samtidig taget ansvar for restfinansieringen i form af en garanteret låneramme, meddeler klubben.

Hobro Borgmester til nedrykningstruet Hobro: Vi finder pengene

- Det er en fantastisk nyhed for klubben. Vi er nu i stand til at opfylde licenskravene fra DBU, således at vi også i fremtiden vil kunne præsentere topfodbold på DS Arena i Hobro. Udbygningen af DS Arena vil ikke alene komme Hobro IK til gode, men det vil blive et aktiv for hele Mariagerfjord kommune, idet den sportslige succes skaber mange afledte indtægter og vil være en vigtig del af fundamentet for den fremtidige vækst i regionen, siger formand Steen Juulsgaard fra Hobro IK.

Byggeriet forventes færdig til efteråret.

 

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

1 af 2 
2 af 2 Glæde i Hobro. Der bliver mere plads på stadion (Foto: Richard Skovby/Polfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer