Bryllupsnatten sluttede tidligt for ny Hobro-profil

Rasmus Minor fik 'heldigvis' tre point i bryllupsgave efter en noget tam bryllupsnat

Foto: René Schütze
Foto: René Schütze

HOBRO (Ekstra Bladet): Det har været en begivenhedsrig uge for Rasmus Minor Petersen, der lørdag blev gift og søndag debuterede i Superligaen for Hobro mod sine tidligere holdkammerater fra Helsingør.

Den garderhøje forsvarsspiller havde ikke den bedste dag på kontoret mod Helsingør, men det var ikke fordi, ægteskabet blev fejret behørigt hele natten.

- Jeg er tilfreds med, vi trods alt fik tre point, og det var et fedt punktum på ugen. Det havde sgu været lidt ærgerligt, hvis det ikke var blevet til en sejr.

- Jeg fik et par glas rødvin, og så var det ellers på hovedet i seng klokken 00.30 efter brudevalsen. Det var en lidt speciel bryllupsnat og et lille antiklimaks, må jeg da nok erkende. Konen festede videre, men hun kom da ind og puttede lidt senere, lød det med et stort smil fra Rasmus Minor, der nu kan fejre honeymoon i Hobro med tre point som en bryllupsgave fra holdkammeraterne.

Det vides ikke, om Hobro-anfører Mads Justesen var en af de gæster til Rasmus Minors bryllup, der blev til den sene nat og festede igennem med nogle gode flasker rødvin. 

Nok næppe, men Justesen fik bestemt ikke den bedste indledning på sæsonen, da han nærmest forærede Mikkel Basse føringsmålet syv minutter inde i premieren.

- Det blev op ad bakke efter min virkelig dårlige aktion, og det var da ikke sådan, jeg gerne ville have begyndt den ny sæson. Jeg synes dog, man kan se, vi har fået noget erfaring som hold, for vi kæmpede os tilbage og fik fortjent de tre point, lød det fra anføreren, der kun har én klar målsætning for sæsonen:

- Vi skal bare overleve. Så er jeg fuldstændig ligeglad med hvordan. Det bliver en helt anderledes sæson end vores to foregående i Superligaen - på den måde at nu er Helsingør alles darlings, og forhåbentlig leverer vi langt bedre end vores anden sæson. Jeg tror dog, vi har mandskabet til at klare os fri - også af de helt grimme kampe om nedrykning.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvis krigen og katastroferne kommer, hvad skal vi mennesker så gøre?