DBU afgør Hobro-brøler på 'tre minutter'

Hobro-advokat forventer, at han skal anke afgørelsen i sagen om Adama Tamboura spillercertifikat - DBU kigger på den tidligst tirsdag

Det er blevet nævnt i flere medier, at Dansk Boldspil-Union (DBU) allerede mandag aften kunne være klar med en afgørelse i Hobros sag om brugen af en mulig ulovlig spiller i fredagens superligakamp mod AGF.

Men det bliver tidligst tirsdag, at DBU er parat til at komme med en afgørelse, og muligvis kan det også blive endnu senere på ugen.

- Det bliver allertidligst tirsdag, og det er afhængig af, hvor meget Hobro sender ind til os, og hvor meget der skal undersøges, siger leder af DBU's turneringer, Henrik Andersen.

Hobro skal inden mandag klokken 16 sende en redegørelse ind til DBU, og det er det materiale, der skal granskes, inden der kommer en afgørelse i sagen. Klokken 14 havde DBU ikke modtaget noget fra Hobro.

Se også: Hobro giver ikke op - nægter at give sejr til AGF

Advokat Lars Kühnel fortæller til Ekstra Bladet, at redegørelsen er skrevet færdig og korrekturlæst, så den bliver afsendt i behørig tid før deadline.

Hobro bekræftede lørdag eftermiddag, at klubben havde brugt Adama Tamboura i 2-1-sejren hjemme over AGF, uden at backens spillercertifikat fra Randers FC var i orden.

Hobro klar til at anke
Tambouras kontrakt hos Randers FC udløb med udgangen af juni. Og dermed er det uvist, om Tamboura blev brugt ulovligt, mener Hobro. Sagen kan i værste fald koste Hobro sejren og de tre point.

Se også: Flove Hobro erkender: AGF-direktør opdagede fejlen

Lørdag var Hobro meget opgivende, men søndag meddelte klubben, at den har hyret juridisk bistand i den spegede sag.

- Jeg kan se, at formanden for disciplinær-udvalget allerede har udtalt sit ret klart i sagen uden at have set den. Så jeg forventer, at disciplinær-udvalget ikke bruger mere end tre minutter om at ekspedere den, og Hobro bliver dømt som taber, siger Lars Kühnel.

Sker det, agter Hobro at anke sagen, beretter forsvarsadvokaten.

Se højdepunkterne fra Hobros 'sejr' over AGF:

21 kommentarer
Vis kommentarer