DBU: Hobro-afgørelse kommer i september

Afgørelsen i sagen om Hobros brug af Adama Tamboura mod AGF ventes at komme i denne måned, oplyser DBU

Adama Tamboura optræden i kampen mod AGF er det, der har forårsaget Hobros problemer. (Foto: Ernst van Norde/Polfoto)
Adama Tamboura optræden i kampen mod AGF er det, der har forårsaget Hobros problemer. (Foto: Ernst van Norde/Polfoto)

En afgørelse i sagen om, hvorvidt Superliga-klubben Hobro skal have frataget de tre point for sejren over AGF for en uge siden, lader vente på sig.

DBU oplyser fredag, at sagen forventes afgjort inden udgangen af september.

Se også: Hobro-træner efter triumf: Det er nogle spændende typer

Ifølge DBU skyldes den lange behandlingstid, at sagen i første omgang var en ren tilståelsessag fra Hobros side, men derfra overgik til at være en protestsag fra AGF's side.

Klubberne skal have mulighed for at kommet til orde, og derfor tager processen længere tid. En afgørelse ventes inden udgangen af måneden.

Se også: Hobro freder sportschefen trods spiller-fadæse

- Protesten er blevet forelagt Hobro, som er kommet med sin redegørelse, som derefter skal sendes til AGF, således at de kan komme med eventuelle supplerende bemærkninger.

- Sådan skriftveksles sager for de disciplinære organer, indtil begge parter ikke har mere at tilføje. Kun i sager af hastende karakter eller tilståelsessager træffes afgørelserne hurtigere.

- Når sagen er fuldt oplyst bliver den overdraget til afgørelse af Fodboldens Disciplinærinstans, siger Henrik Andersen, sekretær for Fodbolden Disciplinærinstans, i en pressemeddelelse fra DBU.

Se også: Flove Hobro erkender: AGF-direktør opdagede fejlen

DBU understreger, at man ikke har yderligere kommentarer, mens sagen behandles.

Hobro erkendte i første omgang, at man havde brugt Adama Tamboura i kampen mod AGF, uden at spilleren havde et spillercertifikat.

Efterfølgende hyrede Hobro en advokat, som har gransket DBU's regelsæt omkring, hvorvidt en transferfri spiller er underlagt samme regler.

Hør her, hvorfor Hobros hyrede advokat mener, at klubben har en god sag.

4 kommentarer
Vis kommentarer