Annonce:
Annonce:

Dommerfejl redder Esbjerg i bundgyser

Forkert dømt straffespark i overtiden, at vestjyderne fik 2-2 i bundgyseren mod Hobro

Kampen i Hobro sluttede uden vinder. (Foto: Mathias Svold)
Kampen i Hobro sluttede uden vinder. (Foto: Mathias Svold)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

HOBRO (Ekstra Bladet): Et forkert dømt straffespark to minutter inde i overtiden betød, at Esbjerg sikrede sig det ene point i bunddysten mod Hobro.

Dommer Dennis Mogensen vurderede, at Jonas Damborg ulovligt havde arm på bolden for at afværge et skud og pegede på 11-meter-pletten.

Og Nicki Bille svigtede ikke, da han blev sat til at sparke. Den kontroversielle angriber nettede dermed for anden gang i kampen. Det var også ham, der åbnede døren for Esbjerg med reducering til 2-1 fem minutter efter pausen efter total Hobro-dominans i 1. halvleg.

Hobro-chef vil tage AGF-point tilbage

Udstråling, fight og vilje til at sælge sig selv dyrest muligt var markante dyder, da Hobro som oprykker i sidste sæson overraskede alt og alle ved at oveleve. I denne sæson har der været længere mellem disse snapse. Dette sammenholdt med en – foreløbig – tabt skrivebordssag har sendt klubben ned som Superligaens jumbo.

Annonce:

I bundysten mod Esbjerg genfandt Hobro en del af dyderne. Men kun i fuldt omgang i 1. halvleg, og det rakte altså kun til et enkelt point, fordi dommeren i den hektiske slutfase skønnede, som han gjorde. Derfor var det også forståeligt, at der var bitterhed i hjemmeholdets lejr bagefter.

Hobro giver ikke op: Anker AGF-afgørelse

Esbjerg kommer blæsende står der malet med hvide bogstaver på holdets blå bus, men det rokker ikke ved, at vestjyderne startede med at blive blæst ud af DS Arena.

Hjemmeholdet sad på stort set alt i de første 45 minutter. Gæsterne kom ikke frem til en seriøs afslutning og lavede et utal af fejl ude på banen, fordi de var under konstant pres fra en flok aggressive Hobro-spillere.

Og det resulterede helt fortjent i to scoringer. Først var den nyerhvervede nordmand Pål Alexander Kirkevold på pletten med et resolut venstrebensskud fra kanten af feltet efter 11 minutter og i det 25. minut var Thomas Hansen, så mester for målet til 2-0.

Hobros mirakelmålmand: Pisseirriterende og træls!

Annonce:

Men kampen ændrede sig altså efter pausen, hvor vestjyderne som hold viste en mere viljefast attitude og meldte sig ind i kampen, mens hjemmeholdet havde svært ved at fastholde 1. halvlegs sikre fodfæste.

Udligningen kom efter et voldsomt slutpres med flere chancer – bl.a. et hovedstød fra Mick van Buren. Det skete, mens hjemmeholdet lurede på den kontramulighed, der kunne lukke kampen og et kvarter før tid så det faktisk ud som om, at Hobro blev snydt for et straffespark, da Daniel Stenderup fældede Mayron Georege i feltet.

Se alle målene fra bundbraget:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: