Efter Superliga-kaos: Nu melder chefen selv ud

Jens Hammer Sørensen melder nu ud, at han fortsætter som sportschef i Hobro - men med færre opgaver på skrivebordet

(Foto: Ernst van Norde / Redigering: Kristian Hansen)

Der har mandag hersket voldsom forvirring om Jens Hammer Sørensens fremtid i Hobro IK.

I en video på Randers Realskoles Facebookside blev teksten nemlig udlagt således, at Superliga-sportschefen ville kvitte sig fodbold-job og hellige sig livet som lærer i stedet.

Det trak Jens Hammer Sørensen selv tilbage senere på formiddagen i en kort meddelelse til bold.dk, og nu uddyber Hobro IK og Jens Hammer Sørensen selv i en pressemeddelelse:

- Jeg er meget ked af den forvirring, jeg har skabt med videoen til Randers Realskoles Facebookside. For skolen, eleverne og deres forældre var det vigtigt for mig at understrege, at jeg har fuldt fokus på jobbet som lærer på skolen. Men at jeg skulle stoppe i Hobro IK er en misforståelse, siger Jens Hammer Sørensen og fortsætter:

- Der er blot tale om, at jeg får lidt færre arbejdsopgaver i klubben, da vi er blevet enige om at omstrukturere arbejdsfordelingen en smule. Jeg er blevet spurgt meget ind til, om man kan være skolelærer og sportschef i en superligaklub på samme tid, og det mener jeg stadig, man kan.

Læs meget mere om sagen her:

Jens Hammer Sørensen fortsætter altså i Hobro IK, men som sportschefen selv formulerer det, så omstruktureres opgaverne en smule, så klubbens administration tager over på nogle af opgaverne, hvilket frigør ekstra timer.

På den måde kan Jens Hammer Sørensen bedre fokusere på jobbet som skolelærer på Randers Realskole ved siden af tjansen som sportschef i Superliga-klubben.
 
- Vi er blevet enige om, at vi omstrukturerer opgavefordelingen ift. Jens’ arbejdsopgaver. Det betyder, at vores administration overtager nogle af hans normale opgaver, og på den måde kan vi frigøre nogle ekstra timer til Jens, så han bedre kan fokusere på jobbet som skolelærer hos Randers Realskole. Det er den beslutning, der er truffet nu, og så vil vi evaluere på beslutningen om et halvt års tid, siger Lars Kühnel, der er bestyrelsesformand i Hobro IK A/S.

Jens Hammer var med til at føre Hobro op i Superligaen for første gang i sæsonen 2014/15.

Superligaen FCM knuste sensationshold

Superligaen Stort drama til sidst: Tyvstjal point i overtiden

Superligaen Derfor blev Van der Vaart holdt på bænken

Hobro Ny triumf - Hobro tæt på toppen