Esbjerg har talt med Hobro-træner

Hobro bekræfter, at klubbens træner, Jonas Dal, har været i kontakt med Esbjerg, som dog ikke har afgivet bud

Jonas Dal (Foto: Claus Bonnerup)
Jonas Dal (Foto: Claus Bonnerup)

Superligaklubben Hobro IK forventer, at cheftræner Jonas Dal står i spidsen for klubbens hold i resten af sæsonen.

- Udgangspunktet er, at Jonas er træner her i klubben frem til 30. juni 2016. Hvis Esbjerg gerne vil have ham fra 1. januar 2016, kommer de vel med et bud, men det er ikke sket, siger Jens Hammer Sørensen til Nordjyske.

Jens Hammer Sørensen fastslår, at man gerne vil beholde cheftræneren.

- Vi taler ikke med Esbjerg lige nu. Det er ikke engang løgn, fastslår sportschefen, der dog har hørt om vestjydernes interesse i Jonas Dal.

Esbjerg fyrede i august sin daværende cheftræner Niels Frederiksen efter en stribe dårlige resultater. Assistenttrænerne Michael Pedersen og Lars Sørensen tog over, og på det seneste er Esbjerg i flere medier sat i forbindelse med Hobros cheftræner.

Det bekræfter Jens Hammer Sørensen over for Nordjyske.

- Jeg ved, at Esbjerg har talt med Jonas om at blive cheftræner hos dem fra 1. juli 2016. Det lyder måske åndssvagt, men vi er dødstolte over, at vores spillere og trænere er interessante for andre, siger Jens Hammer Sørensen.

Jonas Dal kalder det en "påskønnelse," at konkurrerende klubber viser interesse, men han fastslår, at han er Hobro-træner i øjeblikket

- Inde i hovedet er jeg ikke på vej andre steder hen. Det sker måske ude i fremtiden, men jeg er virkelig glad for at være her, siger Jonas Dal.

Esbjergs direktør, Søren Poulsen, siger til bold.dk, at klubben senest mandag kommer med en udmelding, men han garanterer ikke, at Esbjerg her præsenterer en ny cheftræner.

- Det kan jeg ikke svare på. Vi kommer med en statusudmelding, og den kan handle om, hvor langt vi er i processen eller alternativt noget mere konkret, siger Søren Poulsen.

Jonas Dal har kontrakt med Hobro frem til sommer. Hobro ligger sidst i Alka Superligaen med blot fem point for 11 kampe.

Se også: Han bliver Esbjergs nye træner

Se også: TV: Nicki Bille går øl-amok efter overtidsscoring

1 kommentar
Vis kommentarer