Annonce:
Annonce:

Flove Hobro erkender: AGF-direktør opdagede fejlen

Superliga-klubben Hobro vandt fredagens opgør med 2-1 over AGF, men en skrivebordsfejl ser ud til at koste dem alle tre point. En fejl, som AGF-direktør gjorde Hobro opmærksom på efterfølgende

AGF kan se frem til tre point, efter de tabte kampen mod Hobro på banen fredag aften. (Foto: NORDE ERNST VAN)
AGF kan se frem til tre point, efter de tabte kampen mod Hobro på banen fredag aften. (Foto: NORDE ERNST VAN)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Hobro fik en tiltrængt sejr i Superligaen, da de fredag aften slog oprykkerne fra AGF med 2-1. Tre point, der i den grad lunede i tabellen. Men lørdag formiddag fik spillertruppen og resten af klubben en nedslående besked, efter sejrsrusen havde lagt sig.

Hobro taber med al sandsynlighed opgøret på skrivebordet, da nordjyderne gjorde brug af Adama Tamboura i kampen, hvis spillercertifikat ikke var på plads.

Brøler af Hobro kan koste sejren over AGF

Sidste sæsons store overraskelse gjorde opmærksom på bommerten på deres hjemmeside lørdag morgen, og sportschef Jens Hammer bekræfter over for Ekstra Bladet, at klubben har dummet sig. Eller nærmere ham selv.

Annonce:

- Jeg er meget ked af det og ærgerlig over fejlen. Det var mit ansvar at have styr på det. Jeg orienterede truppen her til morgen, og de var selvfølgelig meget frustrerede og nedtrykte over situationen. Det kan jeg kun beklage, siger han.

Jens Hammer afslører, at det var AGF's direktør Jacob Nielsen, der gjorde Hobro opmærksom på den store brøler. Nielsen har en fortid i Randers FC, hvor Tamboura senest har slået sine folder.

Grim AGF-skade i kæmpe nedtur

Hobros sportschef forklarer, at klubben havde fået venstrebackens kontrakt og arbejdstilladelse på plads, men de manglede angiveligt at få de sidste papirer om spillercertifikatet i orden. Derfor bliver de nu sandsynligvis hårdt straffet af DBU.

- Vi kontaktede selv DBU efterfølgende og redegjorde for vores fejl. Det ville være rart, hvis de vendte tilbage og sagde, at vi kunne beholde vores point. Men jeg er realistisk og ved, at den her sag ikke er så kompliceret. Jeg har ikke store forhåbninger til deres afgørelse. Den er nok tabt, siger han.

Jens Hammer kan kun tage én positiv ting med sig efter bommerten.

Annonce:

- Når man laver en så stor fejl, så lærer man også af den. Fremover vil der være flere mennesker, der skal tjekke det igennem. Det er helt sikkert. Der bliver lavet en tjekliste! Men jeg har ondt at spillerne og trænerne, for de leverede en fantastisk præstation, hvor der i den grad blev kæmpet, siger han. 

Det vil ikke være første gang, DBU taberdømmer en Superligaklub på skrivebordet som følge af ulovlig brug af spillere.

I foråret 2014 fik AGF og Randers tre point, efter Viborg og Esbjerg havde gjort brug af ulovlige spillere.

'Fuck Hobro'-råb gav anholdelse

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: