Frisparksperle sænker Randers: Kunne spille et døgn uden at score

Randers kunne have spillet i et døgn uden at score mod Hobro, og det udnyttede oprykkerne til at slå naboerne med 2-0

FCM-anfører driller rivaler: Tak, Viborg

HOBRO (Ekstra Bladet): Randers FC har fået en rædselsfuld start på Superligaen med blot ét point i fire kampe. Det stod klart, efter de drønhamrende uskarpe kronjyder tabte 2-0 til oprykkerne fra Hobro, der til gengæld tog de chancer, som man skabte i lørdagskampen.

Randers havde ellers rigeligt med muligheder for at få netmaskerne til at blafre bag Jesper Rask i lokalrivalernes mål, men den ineffektivitet, der har redet randrusianerne som en mare i store dele af foråret og i begyndelsen af denne sæson, fortsatte i fuldt flor.

Særligt Marvin Pourié, som ellers lavede sæsonens første træffer i Herning, missede et par gode muligheder i kampens indledning. Tyskeren tornede bolden forbi målrammen et par gange, inden han i det 34. minut knaldede et hårdt hovedstød på overliggeren. Et spørgsmål om centimeter for Pourié, der efterfølgende skreg sin frustration ud mod den blå himmel over Hobro.

doc6w43yw2qolk1aumygcri.jpg 

Også den amerikanske nyerhvervelse Perry Kitchen burde have bragt sig på måltavlen i første halvleg, da et indlæg blev headet lige ned fo fødderne af midtbaneslideren, der dog viste, det næppe bliver som målscorer, Randers får noget for lønkronerne. Kitchen fumlede nemlig bolden direkte ind i favnen på Jesper Rask, der ikke kunne nå at flytte sig, hvis han ellers havde prøvet.

Bedst som det lignede et spørgsmål om tid, inden gæsterne vil gokke Hobro i nødden, skete det stik modsatte efter en lille halv time, da oprykkerne fik tildelt et frispark uden for Randers-feltet.

Både Danny Olsen, Vito Mistrati og Pål Kirkevold linede op, men det blev nordmanden, der med masser af saft og kraft krøllede kuglen over muren og i nettaget bag Hannes Halldorsson, som ikke kunne nå at reagere, selv om det var i islændingens side, bolden blev sat ind.

Se det flotte frisparksmål i toppen af artiklen

Randers fortsatte det, der efterhånden bedst kunne betegnes som en belejring, efter pausen, og det var ikke meget, værterne fik sat sammen i åbent spil. Bolden blev alt for hurtigt smidt væk af de gulblusede, og Randers kunne derfor konstant bølge frem mod Mads Justesen og Rasmus Minor, der tog godt fra i centerforsvaret.

Men kronjyderne formåede på ingen måde at omsætte spilovertaget på Hobros banehalvdel, og Randers kunne sikkert have spillet til i morgen uden at score. Det bliver efterhånden mere og mere klart, at Randers mangler en ny mand i offensiven med kreative tanker samt mål og oplæg i støvlerne. Hverken Nikola Djurdjic eller Mayron George virker til at have den fornødne kvalitet.

Se Randers misse chancer på stribe her:

Som halvlegen skred frem, og angrebene fra udeholdet blev mere febrilske, kom Hobro også langt bedre med i spillet på plænen, og kontrachancerne med Quincy Antipas som primus motor havde kant og bid ved flere lejligheder - dog uden at tvinge Hannes Halldorsson ud i ekvilibrisme af høj klasse.

Sejren blev dog slået fast med syvtommersøm seks minutter inden slutfløjt, da fanden tog ved Jesper Bøge, som satte i løb i feltet og satte et par mand, inden backen sendte 2-0 målet ind med en fin afslutning i det lange hjørne.

Med sejren har Hobro hentet imponerende syv point i fire kampe.

Flere billeder fra kampen. Fotos: Mikkel Berg Pedersen

doc6w43yuctqt31l5f7zkvb.jpg

doc6w43yk2m0td1iqbh3fp2.jpg

doc6w43ylzoyg8k1d49fp2.jpg

Hobro-boss åbner pungen:

Dummer sig efter vanvidstransfer: Nu må Neymar ikke spille