Grim AGF-skade i kæmpe nedtur

Hobro vandt sæsonens første hjemmesejr på en sen scoring af Martin Mikkelsen

HOBRO (Ekstra Bladet): Hobro fik en usandsynlig livline i  bunden af Superligaen, da Jonas Dals tropper her til aften vandt 2-1 over oprykkerne AGF.

En sejr som blev sikret med bare to minutter igen af den ordinære spilletid, da en heldig kontrabold foran AGF-feltet boblede hen til Kasper Povlsen, der snarrådigt fik spillet kuglen på tværs af feltet til den fremadstormende fløj Martin Mikkelsen, der alene med Steffen Rasmussen scorede sejrsmålet.

To tidligere AGF'ere i Hobro-tøj, der dermed orkestrerede AGF's første nedtur på udebane denne sæson.

Og dermed viste Hobro omsider lidt af den effektivitet, som tjente holdet så godt i oprykkersæsonen.

Se også: Hobro erkender: Intet Superliga-ophold uden forandring

Men hvor det heroiske sene sejrsmål bliver det, der optager de passionerede Hobro-borgere, så fik kampen et helt andet og mere alvorligt aftryk for AGF'erne.

Den storspillende fløj Stephan Petersen måtte nemlig støttes fra banen af AGF's lægestab, da der manglede 20 minutter efter han var kommet helt skævt ned på knæet efter en luftduel. Stephan Petersen er lige nu i sit livs form, så det var til at forstå hvorfor tårerne trillede ned af kinderne, da han forlod banen.

Det var som om den alvorlige skade satte sig i hovedet på AGF'erne, da indtil det tidspunkt havde domineret anden halvleg mod Hobro massivt. AGF'erne begyndte at tabe duellerne midt på banen og afleveringerne mistede snert.

Og med 1-1 på tavlen så sent i kampen, så var det egentlig ikke skævt, at Hobro leverede kampens afgørelse. For de sluttede kampen som det bedste hold. Så kunne det være ligegyldigt, at de foregående 75 minutter havde været næstbedst.

Se også: Hobro erkender: Intet Superliga-ophold uden forandring

Hobro-træner Jonas Dal havde udnyttet landskamppausen til at revolutionere sin opstilling med hele fem nye i forhold til udekampen mod FC Midtjylland. Mest effektfuldt var introduktionen af den tidligere Bundesliga-spiller Jung-Bin Park og vævre Gökhan Kaya sammen med Mads Jessen i offensiven.

Således var det koreaneren der servede oplægget til Gökhan Kaya, der gjorde det til 1-0 efter en halv time.

Se også: Hobro garderer sig i forsvaret

Til gengæld virkede den tidligere Randers FC-back Adama Tamboura rusten og Thomas Hansen i centerforsvaret scorede selvmål lige inden pausen og var siden tæt på at blive udvist, da han fældede Mate Vatsadze lige uden for feltet i en situation, hvor Hansen reelt var bageste mand.

Men det blev en kamp, som AGF dominerede massivt, men De Hvide blev offer for at de ikke formåede at score i de gode perioder.

Smask: Her scorer Hobro selvmål:

29 kommentarer
Vis kommentarer