Hobro-anfører forløst efter sejr

Mads Justesen følte en kæmpe forløsning, da holdet fredag aften slog AGF med 3-1 på eget græs

Hobro-anfører Mads Justesen var lettet over det gode resultat efter en tid med tumult efter trænerskift i klubben. (Foto: Ernst van Norde)
Hobro-anfører Mads Justesen var lettet over det gode resultat efter en tid med tumult efter trænerskift i klubben. (Foto: Ernst van Norde)

Efter uger med uro i klubben omkring en frataget sejr og ny træner i klubben, så vandt Hobro overraskende fredag aften med hele 3-1 over AGF.

Anføreren for Hobro, Mads Justesen, var efter sejren fuld af glæde og forløsning.

- Det er jo det, som vi har ventet på og kæmpet for. Følelsen, når der bliver fløjtet af, er jo helt speciel, når man endelig kan se lystavlen vise sejr til os.

- Især med alt det virvar, som vi har været igennem, så betyder det jo ekstra meget at få en sejr og tre point, siger han.

Se også: Hobro hævnede Tamboura

Sidst de to hold mødtes, blev Hobro fratrukket sejren på grund af en manglende spillertilladelse, og det har skabt en del postyr uden for banen.

- Når man har læst i medierne, at AGF’s fanklub sender os sutter, og vi bliver kaldt for tudefjæs af fansene, når vi kommer på banen, så bliver jeg bare ekstra motiveret.

- Jeg tænkte, at nu skulle den bare have hele armen. Og så ville vi gerne vinde for Jonas (Dal, red.), som har lige så stor del i den sejr, som vi andre har, siger forsvareren.

Se også: Wieghorst efter lærestreg: Så dybt må vi ikke synke

Det var første kamp for den midlertidige erstatning Lars Justesen, der var mere end tilfreds med at se holdets taktik lykkes til fulde.

- Jeg er selvfølgelig glad og tilfreds, for vi spiller efter vores gameplan, og kampen bliver lige, som vi havde håbet på.

- Vi vidste, at AGF efterlader et bagrum i forsvaret, og det ville vi udnytte. Vi fik vores angribere ud og løbe med AGF’s forsvarsspillere, og det fungerede rigtig godt, siger Lars Justesen.

Hobro skal næste gang en tur til Aalborg, hvor holdet skal forsøge at hente point mod AaB.

0 kommentarer
Vis kommentarer