Hobro-angriber tæt på norsk klub

Emil Berggreens agent mødes med Tippeliga-klubben Viking på torsdag. Her er en potentiel transfer eneste punkt på dagsordnen

Hobros Emil Berggreen kan meget vel have spille sin sidste kamp for nordjyderne. Hans agent mødes torsdag med norske Viking Stavanger (Foto: Claus Bonnerup)
Hobros Emil Berggreen kan meget vel have spille sin sidste kamp for nordjyderne. Hans agent mødes torsdag med norske Viking Stavanger (Foto: Claus Bonnerup)

Emil Berggreen scorede sit tredje sæsonmål for Hobro, da han søndag eftermiddag tegnede sig for den enlige nordjyske træffer i 1-1-opgøret mod FC Vestsjælland.

Angriberens tredje mål kan måske også blive hans sidste for Hobro, som han skiftede til fra Brønshøj forud for denne sæson.

Den danske U-21-landsholdsspiller er et varmt navn i norske Viking, og tirsdag skriver Aftenbladet, at den norske klub senere på ugen skal mødes med Berggreens agent, Annfinn Gaard, for at drøfte en potentiel overgang.

Pione Sisto (tv) er blandt fire FCM-spillere på efterårets Superliga-hold. Du kan stemme på dit eget længere nede i artiklen (Foto: Rasmus Baaner) Superligaen Ti vest-spillere på efterårets Superliga-hold

- Der er mange, som har kig på Emil, men vi betragter Viking som en meget interessant klub. Derfor vil vi også gå i dialog med klubben. På torsdag skal jeg snakke nærmere med Viking – ansigt til ansigt eller over telefonen, siger Annfinn Gaard til avisen.

Emil Berggreen har stadig 2,5 år tilbage af sin kontrakt med Hobro, så oprykkerne har også noget at skulle have sagt i forbindelse med et salg af angriberen – og så alligevel.

Det forlyder, at Emil Berggreen har en frikøbsklausul på omkring en million kroner, og hvis Viking vælger at udløse den, kan Hobro ikke gøre andet end at ønske Emil Berggreen held og lykke i norsk fodbold.

Jesper Sørensen fik ekstremt svære arbejdsbetingelser af Silkeborg-ledelsen. Foto: Sebastian Buur Gunvald Allan Olsen Sådan flækker man lige en træner, SIF!

Hovedpersonen selv fastslog søndag aften, at han regner med at spille i Hobro sæsonen ud.

Se Berggreens scoring mod FC Vestsjælland i efterårets sidste kamp:

0 kommentarer
Vis kommentarer