Hobro-bomber solgt for småpenge

Emil Berggreen solgt til Eintracht Braunschweig

Emil Berggreen (i gult) har på rekordtid etableret sig som et navn i Superligaen. Nu fortsætter karrieren i Tyskland (Foto: Anders Brohus)
Emil Berggreen (i gult) har på rekordtid etableret sig som et navn i Superligaen. Nu fortsætter karrieren i Tyskland (Foto: Anders Brohus)

Hobros sportschef Jens Hammer Sørensen sidder i dag og forbander den frikøbsklausul, som han blev tvunget til at acceptere, da han i sommer landede Emil Berggreen fra Brønshøj.

For den klausul er nu skyld i, at U21-landsholdsspilleren ikke kommer til at spille foråret for sensationsklubben i bunden af Mariager Fjord.

For skaldede en mio. kr. rykker Emil  Berggreen mod syd, hvor han netop har afsluttet forhandlingerne med Bundesliga-nedrykkerne Eintracht Braunschweig.

Den spændende angriber kom i sommer til Hobro fra Brønshøj, og han har været en væsentlig del af forklaringen på, at Hobro har haft så stor succes. Emil Berggreen har godt nok ikke bombet på samme vis som Mads Hvilsom, men han kan sammen med Quincy Antipas tage en stor del af æren for Hobros flotte sæson.

FC Nordsjælland måtte tidligere på vinteren opgive at hente Emil Berggreen, da Farum-klubben ikke ville acceptere en frikøbsklausul i den aftale de skulle lave med angriberen.

Seneste nyt

Ekstra Bladet har givet statsministeren en lys idé

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.