Annonce:
Annonce:

Hobro er tilbage i Superligaen

Hobro er igen i Superligaen efter ét års pause

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

HOBRO (Ekstra Bladet): Hobro er tilbage i Superligaen. Et neglebidende afslutnings-drama mod de nærmeste rivaler fra Vendsyssel endte med en 1-0-sejr på en flot scoring af Pål Alexander Kirkevold en halv snes minutter før slutfløjtet.

En tilskuermæssig tætpakket DS Arena – 5607 var med på tribuerne på en herlig solskinsdag - sørgede hele vejen i gennem for en perfekt og medlevende ramme til denne finale-afgørelse på tingene i Nordic Bet-ligaen.

Og hjemme-publikummet kom altså til at eksplodere i vild glæde to gange. Først da Kirkevold scorede – hvilket var en stor befrielse, fordi Hobro kunne nøjes med uafgjort i kraft af bedre målscore.

Annonce:

Og siden efter dommer Morten Kroghs sidste fløjt, hvor de kunne lade deres hårdt prøvede følelser eksplodere i jubelscener, mens dødtrætte, men glade spillere dansede deres jubeldans på grønsværen.

Op med 1500 tilrejsende Vendsyssel-fans fik til gengæld en spand koldt vand i hovedet, og Erik Rasmussens drømme om et come back som Superliga-træner er foreløbig sat på stand by.

62554574.jpg
Alt håb er dog ikke ude – avancementet kan stadig sikres gennem to play-off-kampe mod enten Horsens eller Esbjerg, der afgør deres duel om direkte nedrykning søndag.

Opryknings-duellanterne kom ellers ind til det afgørende drama med et plus på den mentale konto til Vendsyssel.

Hobro har nemlig haltet slemt på det seneste og kun vundet én af de foregående seks kampe, mens gæsterne havde syv kampe uden nederlag med som optimistisk ballast.

Men efter godt en halv time fik Erik Rasmussens oprykningsdrømme givetvis et skud for boven, da han blev tvunget til at udskifte et af sine angrebsmæssige trumfkort, Thomas Dalgaard – noteret for 12 scoringer i sæsonen.

Annonce:

Han signalerede fiberproblemer i baglåret og bag selv om at komme ud og blev erstattet af Christian Moses. Men dermed stoppede uheldene ikke for Vendsyssel. Kort før pausen måtte Christian Overby også forlade banen med en flænge i panden efter et ganske dramatisk sammenstød i en luftduel med Hobros forsvarsklippe, Yaw Amankwah.

62554780.jpg
Det skete som kulmination på en spillemæssigt rodet 1. halvleg – præget af nerver fra begge sider. Derfor var der heller ingen af holdene, der formåede at tilspille sig åbne chancer.

Ninos Gouriye havde den bedste mulighed for Vendsyssel, men sparkede lige over målet, mens hjemmeholdet flere skabte tumult i gæsternes felt foran eks-landsholdsmålmand. Jesper Christiansen, i forbindelse med standardsituationer.

Tillige fik Subastian Andersen serveret en flot friløber, men han kvitterede ved at vade i bolden i stedet for at komme frem til en afslutning.

Billedet fortsatte efter pausen. Meget tumult i forbindelse med standardssituationer i begge feltet, indtil Kirkevold slog til med et bragende flot venstrebensskud fra kanten af straffesparkfeltet.

62554917.jpg

Elendigt frispark af Kirkevold. Han blev dog den helt store helt:

Ståle løfter sløret: Sagde nej til 'usandsynligt mange penge'

Annonce:

Stjernespiller på flugt fra diktator: Kræver fængsling for terrorforbindelse 

City spiller med musklerne: Henter supertalent i kæmpe millionhandel 

40-året for Allans triumf: Rygskade tæt på at ødelægge alt for mig

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Der er ingen grænser for TV 2’s mangel på tillid til egne seeres åndsevner
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: