Hobro giver ikke op: Anker AGF-afgørelse

Hobro forventer at tabe en appelsag i DBU-regi, men regner derefter med at få medhold hos DIF

Hobro forventer at få medhold hos DIF's appelinstans. (Foto: NORDE ERNST VAN)
Hobro forventer at få medhold hos DIF's appelinstans. (Foto: NORDE ERNST VAN)

Helt som ventet er sidste punktum ikke sat i sagen om fodboldklubben Hobros brug af spilleren Adama Tamboura i sejren over AGF tidligere i september.

Dansk Boldspil-Union (DBU) meddelte lørdag eftermiddag, at Hobro mister de tre point for sejren og bliver taberdømt med cifrene 0-3, fordi Tamboura ikke var spilleberettiget til kampen.

Afgørelse i Hobro-sag: Her er den endelige dom

Den afgørelse har Hobro besluttet at anke, i første omgang til DBU's Appeludvalg.

Her regner klubben dog ikke med at få medhold, men det kan senere ske i Danmarks Idrætsforbunds regi.

- Afgørelsen var som forventet, idet vores sag i realiteten først starter, når den indbringes for DIF-idrættens Højeste Appelinstans.

- Da DBU's regler og DBU's KlubOffice-system ikke spiller sammen, kan vi ikke forvente, at DBU vil give os medhold, siger Hobros advokat Lars Kühnel til klubbens hjemmeside.

Hobro-advokat: Derfor er det ikke vores skyld

Hobro havde ikke fået Adama Tambouras spillertilladelse på plads inden opgøret mod AGF tilbage den 11. september. Venstrebacken spillede alle 90 minutter, og dermed benyttede Hobro sig af en ulovlig spiller i 2-1-sejren.

En advokat i sportsret forklarer i videoen herunder, hvorfor Hobro har en chance for at vinde sagen. (Dette interview er bragt inden DBU's afgørelse i dag)