Hobro: Grisk agent vil sælge Berggreen

Emil Berggreens fremtid afgøres i disse uger, og der er en sand magtkamp i gang om den unge mand.

Talentfulde Emil Berggreen er tilsyneladende blevet midtpunkt i en interessekonflikt (Polfoto)
Talentfulde Emil Berggreen er tilsyneladende blevet midtpunkt i en interessekonflikt (Polfoto)

Fodbold er et spil, der afgøres inde mellem de hvide kridtstreger på fodboldbanen, men udenfor banen foregår der et mindst lige så stort spil, og i øjeblikket er det spil ved at udvikle sig til en krig - en krig, som har en 21-årig gut i centrum og Hobro og agenten Annfinn Gaard i hver sit ringhjørne.

Hobro-profilen Emil Berggreen har efter en flot halvsæson for oprykkerne tiltrukket sig opmærksomhed fra andre klubber, og varmeste bejler er i øjeblikket norske Viking, som ifølge tipsbladet.dk's oplysninger skal have en snak med Berggreens agent, Annfinn Gaard, i morgen. Her skal mulighederne for et fremtidigt samarbejde drøftes, og spændende bliver det, om Emil Berggreen skifter til Viking i januar eller bliver i Hobro.

Hobros Emil Berggreen kan meget vel have spille sin sidste kamp for nordjyderne. Hans agent mødes torsdag med norske Viking Stavanger (Foto: Claus Bonnerup) Hobro Hobro-angriber tæt på norsk klub

Beslutningen er i sidste ende Berggreens selv, men rundt om ham står en række interessenter, som sandsynligvis forsøger at lokke ham i hver sin retning.

På den ende side er Hobro, som gerne vil beholde Emil Berggreen i klubben. Angriberen er en af klubbens største profiler, og nordjyderne gør meget for at holde på den danske U/21-landsholdsspiller. På den anden side står agenten Annfinn Gaard, som er hyret til at varetage Berggreens interesser - spørgsmålet er bare, om han helt kan lade være med at se bort fra sine egne.

Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger får Emil Berggreen ny agent til sommer, hvor hans aftale med Annfinn Gaard udløber - aftalen med den nye agent er allerede mundtligt på plads. Det betyder, at Annfinn Gaard vil have stor personlig interesse i at sælge Emil Berggreen til januar - så agenthonorarene ryger i hans lomme. Sådan føler man det i Hobro.

Berggreen lavede to mål i dag (Foto: Claus Bonnerup) Hobro Hobro-helt: Fantastisk at få hul på bylden

- Jeg kan kun sige, at jeg føler mig overbevist om, at det ikke er i Emils interesse at forlade os til januar. Vi er sågar i dialog om en ny kontrakt, og det er et bevis på, at både klub og spiller ønsker at fortsætte samarbejdet, men der er også andre interessenter i spil her, som vil Emil noget andet af helt andre og måske mere personlige årsager. Derfor føler vi, at vi står i klemme. Vi mener, at Emil vil have bedst af at blive her og udvikle sig yderligere, men det er også mit indtryk, at der står en agent, der er meget ivrig efter at sælge ham, siger Hobros sportschef Jens Hammer Sørensen til tipsbladet.dk og tilføjer:

- For mig er det vigtigt at understrege, at det her i høj grad også handler om værdier. Mange professionelle klubber ser deres spillere som en vare eller et produkt - vi ser dem som mennesker. Så når jeg siger, at Emil vil have bedst af at blive her, så handler det om, at jeg virkelig er sikker på, at det vil være det bedste for Emil som menneske. Det er ikke for at klynke over, at vi måske mister en rigtig god spiller. Det her drejer sig om de værdier, vi gerne vil stå for som klub.

FCV hentede et vigtigt point mod Hobro. (Foto: Niels Hougaard) FC Vestsjælland FC Vestsjælland afværgede katastrofen

Agent Annfinn Gaard afviser beskydningerne fra Hobro - han fastslår, at han udelukkende varetager Emil Berggreens interesse. Ikke hans egne.

- Jeg kan bekræfte, at jeg skal have en snak med Viking i morgen. Lige nu er de først i køen. Men der er mange klubber, der har været at se på ham. Emil skal gøre, hvad der er bedst for ham, og det er det, jeg arbejder ud fra.

Men med tanke på, at Emil skifter agent til sommer, vil du vel gerne have ham solgt nu?

- Jeg kan kun forholde mig til, at Emil og jeg har en aftale, der løber et halvt år endnu. Så længe den er gældende, må han ikke snakke med andre agenter. Jeg kan godt se mange fordele ved, at Emil bliver i Hobro, men jeg kan også se en ide i, at han kommer til en større klub og udvikler sig. Vi må se på, hvad der er bedst for Emil.

Kan du sige med sikkerhed, at dine egne interesser ikke er i spil her?

- Ja, det kan jeg.

0 kommentarer
Vis kommentarer