Hobro-træner efter triumf: Det er nogle spændende typer

Jonas Dal ser frem til at arbejde med de spillere, som Hobro har hentet. De styrker holdet, mener han

Arkivfoto: Jens Dresling
Arkivfoto: Jens Dresling

Hobro-træner Jonas Dal ser et godt potentiale i den trup, han har til rådighed i denne sæson.

Det skyldes ikke mindst, at Hobro ifølge træneren formåede at hente kvalitetsspillere i den sidste del af transfervinduet.

Her hentede man blandt andre den norske angriber Pål Alexander Kirkevold samt de kontraktfrie spillere Jung-Bin Park og Adama Tamboura, efter at transfervinduet var smækket i.

- Jeg er rigtig godt tilfreds med de spillere, vi har fået ind. Det er nogle spændende typer, og når de lige får lært det hele at kende, så er jeg sikker på, at vi får meget ud af dem, siger Jonas Dal.

I Hobros kamp for at undgå nedrykning i denne sæson kan det vise sig at blive værdifuldt.

- Det bliver selvfølgelig en svær kamp for at undgå nedrykning, men jo flere dygtige spillere man får ind, des bedre bliver det selvfølgelig også.

Stort arbejde venter
- Nu glæder jeg mig til for alvor at komme i gang med at arbejde med de nye spillere i truppen, siger Jonas Dal.

Martin Mikkelsen var blevet placeret på bænken i fredagens 2-1-sejr over AGF for at give plads til nogle af de nye. Selvom det var svært for ham at acceptere, så glæder matchvinderen sig over de nye ansigter i klubben.

- Det er kommet lidt forskellige spillere ind hen over sommeren. Der er både nogle udviklingsspillere og et par, der kan gå direkte ind og forstærke os.

- Det bliver selvfølgelig et stort arbejde at få integreret dem alle sammen, siger Martin Mikkelsen.

Han ser frem til den øgede konkurrence om pladserne, som, han mener, er værdifuld for holdet.

- For os gamle Hobro-spillere giver det også øget motivation, og der skal være konkurrence om pladserne i sådan et elitemiljø. Det kommer forhåbentlig til at skærpe os alle sammen, siger han.

De nye Hobro-spillere får mulighed for at vise sig frem igen i næste spillerunde, hvor man skal en tur til Telia Parken og gæste FC København i Alka Superligaen.