Hukommelse som fisk: Glemte advarsel på 30 sekunder

Hobro-spillerne indkasserede to mål mod AGF, da de overhørte trænerens pause-formaning

Følg Fodbold
Følg Superligaen

HOBRO (Ekstra Bladet): Det ville være helt forståeligt, hvis Hobro-træner Thomas Thomasberg søndag aften lagde sig under dynen i ren og skær Matador-Maude afmagt.

For ikke alene havde han informeret sine spillere om AGF's styrker. Han havde i pausen direkte advaret spillerne mod den detalje, som endte med at tippe kampen i AGF's favør.

Naboskabet til Mariager Fjord har muligvis inspireret Hobro-spillerne til at have hukommelse som en fisk. For det tog bare Hobro-spillerne 30 sekunder at glemme formaningen.

AGF fremtvang et indkast lige efter starten på anden halvleg. Dino Mikanovic hastede mod en bolddreng og fik kuglen 10-15 meter fra det sted bolden havde forladt banen. Kroaten kastede hurtigt til Tobias Sana, der inde i straffesparksfeltet vendte rundt og følte udligningen op i målhjørnet.

- Jeg gjorde opmærksom på det inden målet. Jeg sagde endda til mine spillere i pausen, at de skulle være opmærksomme på AGF’s indkast.

- De bliver taget hurtigt og ikke nødvendigvis der, hvor bolden ryger ud, fortalte Thomas Thomasberg efter sidste fløjt.

- Det tog os bare 40 sekunder at formøble den føring, som vi havde fået lige inden pausen. Dermed nåede vi aldrig at finde ud af, hvordan AGF egentlig ville håndtere at være bagud og være det hold, der skulle jage, sukkede Hobro-træneren, der fik dejavu omkring indkast-advarslen, da Tobias Sana fik det straffespark, der udløste 2-1 målet midt i anden halvleg,

- Jeg synes, det er helt horribelt, at man ikke kan se, at de tog det famøse kast 15 meter længere fremme. Så der kommer frustrationerne over dommerne selvfølgelig ind, sagde Thomas Thomasberg, som samtidig udtrykte irritation over at hans spillere ikke var årvågne nok.

- Jeg er træt at den mangel på klogskab vi udviser ved de indkast sagde Thomas Thomasberg, som erkender, at situationen begynder at stramme til i kampen for at undgå at skulle i playoff om nedrykning.

- Det siger sig selv, at det er rarest at været holdet, der kommer fra baghjul end at være holdet, der lige er blevet indhentet, sagde Thomas Thomasberg.

Hobro har blot fået ti point i Superligaen siden første turneringshalvdel sluttede.

Se Thomas Thomasbergs udfald mod dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen

Kæmpe Sana-show sikrede AGF drømmestart

Officielt: Superliga-spiller solgt til udlandet

Tøffe klar til at blive til grin: Sådan slutter Superligaen

Mere fra Ekstra Bladet+

Vi kan ikke have en rigspolitichef, der lyver

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind