Indskifter blev helten i Sønderjylland

Kursen var sat mod en ny uafgjort kamp, da indskifteren slog til

(Foto: Anders Brohus)
(Foto: Anders Brohus)

HADERSLEV (Ekstra Bladet): Uafgjort-specialisterne fra SønderjyskE startede foråret med en vigtig 1-0-sejr over et andet af de hold, der skal kæmpe for at holde nedrykningsstregen på afstand, Hobro.

Indskiftede Silas Songani blev matchvinder med en scoring på et fladt langskud et par minutter før udløbet af den ordinære spilletid.

Det skete på et tidspunkt, hvor altså ellers pegede på en pointdeling mellem de to hold efter en meget trist 2. halvleg, hvor det stort var umuligt at finde øjeblikke, hvor man kunne klappe sig til varmen i kulden.

Hobro - der var uden den karantæneramte nøglespiller Jonas Damborg - startede med nyerhvervelsen Mikkel Thygesen i en rolle som den defensive styrmand på midtbanen.

Men fra 2. halvlegs start blev han rykket frem på den offensive midtbane - en disposition som Hobro-træner Jonas Dal givetvis gennemførte i håb om at få lagt mere pres på hjemmeholdets forsvar.

Thygesen får debut fra start

Og det lykkedes faktisk i perioder i forhold til de første 45 minutter, hvor intet hang sammen for gæsterne rent offensivt.

En generel vurdering af den tidligere Brøndby-spiller, der i den sidste halve time fik selskab af Hobros anden markante nyerhvervelse Mikkel Beckmann på banen, er en indsats på det jævne. De ting, som han gjorde i begge ender af banen, gjorde han dog med fornuft, og der var fin adresse på de fleste af hans afleveringer.

Men der er plads til meget mere, når han lærer sine nye holdkammerater at kende.

SønderjyskE var fra start - som ventet - spilstyrende, mens gæsterne fik deres muligheder, når Mads Justesen rykkede med frem i feltet i forbindelse med standard-situationer. Og det var ved at give bonus efter et hjørnespark, men Justesen måtte se sit forsøg prelle af på overliggeren.

I den modsatte ende fik SønderjyskE bestemt også chancer, selv om der alt for ofte blev sløset med den sidste aflevering, så overtals-situationer endte i det rene ingenting frem for en afslutning.

Tommy Bechmann var i 1. halvleg tættest på scoring, men en glimrende helflugter med venstrebenet, som dog gik lige forbi målet, og på samme måde måtte en ganske aktiv Marvin Pourie se et forsøg gå forbi.

Som nævnt var højdepunkterne i 2. halvleg altså få, men hovedparten af de 3812 tilskuere endte altså med at kunne juble - takket være Silas Songani.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter