Kræver retfærdighed

Hobro-spilleren Emmanuel Sabbi viste sympati for George Floyd ved at have den afdøde amerikaners navn med sig i kamp

Emmanuel Sabbi protesterer som mange andre amerikanere over, at George Floyds død i politiets varetægt (Foto: Henning Bagger, Ritzau/Scanpix)
Emmanuel Sabbi protesterer som mange andre amerikanere over, at George Floyds død i politiets varetægt (Foto: Henning Bagger, Ritzau/Scanpix)

Hobros snart forhenværende angriber Emmanuel Sabbi har sluttet sig til protesterne over, at Georg Floyd mistede livet i politiets varetægt.

Med tus havde den amerikanske angriber skrevet på sin undertrøje 'Justice for George Floyd', (Retfærdighed for George Floyd, red).

Budskabet blev 'blottet' undervejs i opgøret mod Randers, som kan blive en af hans sidste kampe for Hobro.

Modsat resten ag holdkammeraterne med kontraktudløb har Emmanuel Sabbi endnu ikke besluttet sig for, om han vil spille sæsonen færdig eller tiltræde i sin nye klub, OB 1. juli, som er 'skiftedagen'.

Der er efter sigende fortsat en dialog i gang, men det ser svært ud, hvis det kunne være, at Hobro valgte at matche den gigantiske lønstigning, som Emmanuel Sabbi vil få i OB, så han i den sidste måned vil få seks eller syvdobblet sin månedløn.

Se også: Teenager sikrede FCK-sejr

Det er svært at se, hvem der skal få FC Midtjylland ned på jorden. Midtjyderne var bedst før coronapausen og virker fortsat i fin form. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Nu går det endelig løs! Så stærk er din klub

3 kommentarer
Vis kommentarer