Loyal Hobro-træner stopper efter skuffende efterår

Lars Justesen, der i efteråret kortvarigt stod i spidsen for Hobro, stopper nu som assistenttræner i klubben.

(Foto: René Schütze)
(Foto: René Schütze)

Lars Justesen har onsdag meddelt Hobro, at han stopper som assistenttræner i klubben med øjeblikkelig virkning. Det oplyser fodboldklubben i en pressemeddelelse.

- Det er med rigtig blandede følelser, at jeg har truffet denne beslutning. Jeg har brug for en pause fra fodbolden, og det er godt for klubben, at der er kommet ny energi og nye idéer til med ansættelsen af Ove Pedersen.

- Min beslutning er den rigtige for klubben, men også den rigtige for mig lige nu, siger Lars Justesen.

Det har generelt været et skuffende efterår for Hobro, der på ingen måde har levet op til sidste sæsons imponerende resultater.

Samtidig har klubbens tidligere træner Jonas Dal sagt farvel, og nu forsvinder altså også klubbens mangeårige assistent.

Lars Justesen, der i øvrigt er bror til Hobros forsvarsspiller Mads Justesen, stod kortvarigt i spidsen for Hobro, da Jonas Dal tidligere på sæsonen stoppede i klubben.

Her blev det til fire point i fire kampe, inden Ove Pedersen tiltrådte som træner.

- Jeg regner med at skulle spille oldboysfodbold i klubben og vil stadig følge superligaholdet.

- Jeg håber rigtig meget, at missionen vil lykkes, siger Lars Justesen, der ikke afviser at vende tilbage til klubben i en anden rolle på et senere tidspunkt.

I Hobro er det med stor ærgrelse, at man ser Lars Justesen forlade klubben.

- Det er med stor beklagelse, at Lars Justesen har meddelt, at han ønsker at stoppe trænergerningen, siger Hobros sportschef, Jens Hammer Sørensen.

- Vi respekterer naturligvis hans beslutning og vil samtidig takke Lars for et dygtigt og loyalt samarbejde, siden han tiltrådte som assistenttræner umiddelbart efter vores oprykning til 1. division, siger sportschefen.

0 kommentarer
Vis kommentarer