Mål-Pål gik ud med lyskeproblemer

Smerterne bekymrede den norske bomber

HOBRO (Ekstra Bladet): Da super-bomber Mål-Pål Kirkevold forlod grønsværen med et let forpint ansigt et par minutter før sidste dommerfløjt var der en god grund til det.

Han fik problemer med smerter i lysken - og var bagefter udstyret med en stor ispose på det ømme sted.

- Det skete, da jeg fik ind i en tackling. Det er svært lige nu at sige, hvor slemt det er. Men det gør ondt, og det bekymrer mig selvfølgelig lidt, sagde den sympatiske nordmand efter det tre-måls-show, der gør ham til suveræn topscorer i Superligaen.

Og med foreløbig 21 scoringer er der ingen tvivl om, at han er nået op på et antal, der gør ham interessant for mange udenlandske klubber.

- Om jeg spiller her i næste sæson? Det er et svært spørgsmål at svare på. Der er nok nogen, der er interesseret i udlandet. Nu må vi se, hvad der kommer.

- Jeg er parat til at tage springet, hvis det rigtige dukker op, fastslog han, der i vinter forlængede sin kontrakt med Hobro med fire år - og himmerlændingene kan derfor se frem til at score en pæn stor million-gevinst i transfer.

Superligaen Mål-Pål slagtede bundprop og er suveræn topscorer

Spansk fodbold Udskældt dansk VM-bobler gav livstegn med sjælden scoring

Foto: Ritzau Scanpix Sport og Spil Træd til side Messi og Ronaldo: Han er verdens bedste nu

Mathias Jensen (th.) og Hany Mukhtar er blandt Superligaens største profiler. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Ekstra Bladet vurderer: Her er Superligaens vigtigste spillere

Mathias Jensen bliver jagtet af klubber i de store ligaer. Foto: Tariq Mikkel Khan Sport og Spil Står til nyt konge-salg: Han er Danmarks mest eftertragtede spiller

0 kommentarer
Vis kommentarer