Annonce:
Annonce:

Målkonge håner Ove Pedersen: Værste træner nogensinde

Hobros Pål Alexander Kirkevold er afgørende for klubbens jagt på oprykning, men han blomstrer alene, fordi han er sluppet for den værste træner, han nogensinde har haft

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Med et par dybe verbale slag nærmest ydmyger 1. divisions norske topscorer, Hobros Pål Alexander Kirkevold, sin tidligere træner i et forsøg på at forklare, hvorfor han oplevede et karrieredyk efter vinterpausen 2015, da klubben spillede i Superligaen.

I et langt interview med Nordjyske forklarer Kirkevold, at han røg ud i kulden og blev udlejet til den norske klub Sarpsborg 08, fordi Hobros daværende træner, Ove Pedersen, ganske enkelt sugede al energi ud af ham.

- Ove Pedersen er vel den værste træner, jeg har haft. Jeg har aldrig oplevet sådan en type træning og ledelse. Det var helt forfærdeligt, så jeg ville væk. Det passede mig ikke at spille den type fodbold, siger Pål Alexander Kirkevold til Nordjyske.

Annonce:

Ove Pedersen trækker på smilebåndet over kritikken. Til Nordjyske siger den erfarne træner, at Kirkevold efter vinterpausen 2015 mødte tyk og utrænet på job, og at det var den eneste grund til, at han han pillede ham ud af startopstillingen.

- Jeg trækker så kraftigt på smilebåndet. For hvis man kunne offentliggøre konditionstal, vægt og fedtprocent, var det svar nok, siger den tidligere Hobro-cheftræner.

1017999.jpg
Kirkevold rykkede til Sarpsborg 08, hvor han straks begyndte at score mål, hvilket for ham er det bedste bevis på, at Ove Pedersen var galt afmarcheret, når det gælder hans form.

- Jeg scorede mål i den bedste række og hjalp Sarpsborg til en sjetteplads. Derfor synes jeg, det er lidt mærkeligt, man kan være så blind som træner, siger Kirkevold - hvortil Ove Pedersen tørt slår fast, at den norske klub var ramt af skader i angrebet og derfor spillede Kirkevold i form.

Nordmanden vendte i vinter tilbage til Hobro, da Ove Pedersen var blevet fyret. Han er nu holdets vigtigste angriber og har blikket fæstnet mod Superligaen, som Hobro bejler til atter at indtræde i fra næste sæson.

Annonce:

Han kunne have fortsat karrieren i Norges bedste række frem for at spille i den næstbedste i Danmark, men ambitionerne trak ham sydpå.

- Som fodboldspiller vil man gerne spille i et andet land. Den danske liga er også et meget større udstillingsvindue. Norge har ikke et så godt ry. Det er sværere at komme ud fra Norge end Danmark, siger Pål Alexander Kirkevold til Nordjyske.

TV: Vendsyssel tangerer Hobro på førstepladsen - se alle fem mål:

Hobro og Vendsyssel skal i direkte duel om oprykning

Kom til Danmark efter kontrakt-kludder: Nu ryger han hjem igen

Husker du? De glemte fodboldstjerner

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er en dårlig og bedaget idé, at særligt udvalgte fødes med specielle privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
LIGE NU

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: