Matchvinder var tæt på startplads

Lars Søndergaard gemte dog Silas Songani som joker - med held

Stor glæde i SønderjyskE ovenpå sent sejrsmål (Foto: Anders Brohus)
Stor glæde i SønderjyskE ovenpå sent sejrsmål (Foto: Anders Brohus)

HADERSLEV (Ekstra Bladet):  Smilet var bredt. En drøm var gået i opfyldelse for Silas Songani. Han kom ind fra bænken 20 minutter før tid - og endte som matchvinder for sit hold.

- Det er altid svært at komme ind, og det er klart, at det så føles ekstra dejligt, når det lykkes at store det afgørende mål. Det er dog ikke bare skønt for mig, men for hele holdet, sagde manden fra Zimbabwe, der har evnen til at lave det uventede.

Men det er til gengæld ikke altid, at han leverer varen, når han får chancen.

Men han har dog været så overbevisende i sit spil gennem hele opstartsfasen, at SønderjyskE-træner Lars Søndergaard havde ham meget tæt på en startplads.

(Foto: Anders Brohus) Hobro Indskifter blev helten i Sønderjylland

- Men jeg valgte altså anderledes og holdt Songani ude som en joker. Det viste sig altså at være en god disposition. Han er jo en spiller, der både kan levere og falde helt ud af kampene. I dag var det altså det første, og det er klart, at det giver os det rigtig godt rygstød til de kommende kampe, sagde Lars Søndergaard.

Silas Songani:

- Chancen opstod lidt tilfældigt, men da jeg kunne se muligheden for skud, sigtede jeg efter det lange hjørne, og det var virkelig skønt at se bolden gå ind, fastslog den storsmilende matchvinde, som forståeligt nok håber at få chancen fra start næste gang.

0 kommentarer
Vis kommentarer