Sådan vil Hobro forstærke sig til foråret

Trods en god efterårssæson overvejer Hobro at forstærke sig med spillere til startopstillingen med playersponsorater

Hobro vil forstærke truppen med playersponsorater.
Hobro vil forstærke truppen med playersponsorater.

Hobro IK har haft en glimrende efterårssæson i Superligaen, hvor klubben overvintrer på syvendepladsen med 21 point. Alligevel er oprykkerne på udkig efter forstærkninger i det kommende transfervindue.

Hobro hentede et enkelt point mod FCV, inden holdet gik på vinterpause

Det fortæller sportschef Jens Hammer Sørensen.

- Principielt forsøger vi at forstærke os hvert vindue. I hvert transfervindue arbejder vi på, at vi skal have et bedre hold end vi havde et halvt år tidligere. Det kunne godt tænkes, at vi kommer til at være aktive, siger Jens Hammer Sørensen til tipsbladet.dk.

Hobro behøver ikke frygte tvangsnedrykning efter de nye stadionplaner er blevet godkendt af DBU (Foto: Jens Dresling) Hobro Tvangsnedrykning afværget: Hobro er klar til ny Superliga-sæson

Hobros spillerbudget er mindre end de øvrige 11 Superliga-klubber, og der er således ikke mulighed for at lave store transfers. Dog overvejer klubben at benytte sig af såkaldte playersponsorater, hvor eksterne sponsorer kan være med til at købe en spiller som man så det i sommer, hvor folk som Emil Berggreen og Quincy Antipas blev hentet til ved denne metode.

Talentfulde Emil Berggreen er tilsyneladende blevet midtpunkt i en interessekonflikt (Polfoto) Hobro Hobro: Grisk agent vil sælge Berggreen

- I sommer hentede vi tre drenge ind på playersponsorater, og hvis vi skal hente nogen, bliver det på samme måde igen. Jeg vil nødigt love noget, men vi forsøger på at gøre noget. Vi vil gerne være bedre, og hvis vi skal hente nogen, skal det være nogen, der kan gå ind i startopstillingen. Vi har nogle rigtig dygtige spillere i klubben, så dem vi henter ind skal være rigtig gode for at kunne gøre sig på vores hold, siger Jens Hammer Sørensen.

Selvom Hobro gerne vil forstærke sig, er sportschefen imidlertid godt tilfreds med den aktuelle trup.

Et af Hobros højdepunkter i sæsonen var storsejren mod Brøndby

- Hvis du havde spurgt mig inden sæsonen, om jeg ville have 21 point efter 17 runder, havde jeg nok tænkt, at du ikke var rigtig klog. Vi har haft et jubelår i 2014, hvor vi rykkede op og var heldige og dygtige med at forstærke os i sommer. Vi har gjort en forskel i efteråret, så jeg er meget tilfreds med den trup, vi har nu – også fordi vi er 25 spillere, der holder et højt niveau til træning.

Anfører Mads Justesen husker tilbage på 3-0-sejren mod Brøndby med størst glæde.(Foto:Polfoto) Hobro Hobro-anfører: FCK-sejr i Parken var ikke det største

- Det er hemmeligheden bag vores fremgang. Vi er blevet meget bedre til at træne, siger Jens Hammer Sørensen, der dog ikke føler sig sikker på overlevelse uanset transfer aktiviteterne.

- Det er ikke givet, at vi overlever. Det er heller ikke givet, at vi gør det, hvis vi henter to startere ind. Der er så mange dygtige hold i den her række, så det bliver spændende frem til sidste spillerunde uanset hvad vi gør, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer