Se her Real: Hobros De Gea-sag endte lykkeligt

FIFA gav dispensation, og Hobro fik deres ønskede norske angriber

Kirkevold blev alligevel Hobro-spiller (Foto: Anders Hoven, Digitalsport)
Kirkevold blev alligevel Hobro-spiller (Foto: Anders Hoven, Digitalsport)

Der var krise i det nordjyske, da Hobro IK kiksede deres transferaftale med den norske angriber Pål Alexander Kirkevold.

Manglende papirarbejde medførte, at at alle korrekte dokumenter ikke var de rette instanser i hænde inden transferdeadline ved midnat natten til tirsdag.

Hobro håbede dog på forståelse efter, klubben meddelte, at det var problemer med FIFA's elektroniske Transfer Matching System (TMS), der gjorde, at købet af Sandefjord-angriberen ikke kunne gennemføres. Bundklubben i Superligaen følte derfor, at de havde gjort, det påkrævede i forhold til en transfer.

Helt til grin: Hobro kopierer Real Madrid-farce

Og i dag var der så særdeles godt nyt til klubben. FIFA har nemlig givet en dispensation, og det betyder, at Kirkevold alligevel kommer til Hobro. Det meddeler klubben her til aften.

Sandefjord-angriberen får en tre-årig kontrakt med klubben, og i følger rygterne betaler Hobro kun 650.000 kroner for Kirkevold, der var topscorer i sin forhenværende norske klub.

- Pål Alexander Kirkevold er en meget stærk og robust spiller, der har gjort det godt for hans norske klub i Tippeligaen. Det er vigtigt, at vi får styrket vores offensiv, og Kirkevold er en spiller, der tydeligvis kan finde vej til målet. Ham glæder vi os til at kunne præsentere i Alka Superligaen, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Hobro kunne altså det, som Real Madrid ikke kunne. Derfor er David De Gea stadig Manchester United-spiller, mens Hobro fik deres tiltrængte offensive forstærkning.