Se Hobro-spillerens dyre koks: 'Pisse dårligt'

Rasmus Minor var træt af sin ’pisse dårlige’ tæmning, der kan koste Hobro dyrt

SE DET STORE KIKS I TV-AFSPILLEREN OVER ARTIKLEN

HOBRO (Ekstra Bladet): Rasmus Minor Petersen havde sammen med forsvarsmakkeren, Yaw Amankwah, haft rigtig godt styr på Silkeborgs offensiv i kampens første 55 minutter.

Bedst som det trak op til en fortjent Hobro-scoring, kom der en høj, ufarlig bold ned på Hobros banehalvdel, som Minor gik til for at tage ned. Men den høje centerforsvarer ’tæmmede’ kuglen lige ned for fødderne af Gustaf Nilsson, og få sekunder senere havde brandvarme Vladimir Rodic sendt Silkeborg i front.

Det chok kom Hobro sig aldrig helt over på trods af en udligning, og facit blev det paradoksale, at Hobro med det ene point spillede sig op i top-seks, men samtidig med al sandsynlighed må vinke farvel til selv samme slaraffenland.

- Det var en dyr fejl, og jeg står selvfølgelig med en ekstra flad fornemmelse, sagde Ramus Minor lige efter kampen og uddybede.

- Det var en pisse dårlig tæmning af mig, som gav en friløber. Jeg troede egentlig, Bjørn Kopplin fik reddet mig, men det kiksede også, og så blev vi straffet. Vi kunne ikke rigtig bruge uafgjort, så vi satsede alt til sidst, men det lykkedes os ikke, og det er jeg selvfølgelig ekstra ked af, fordi det var mig, der kostede, sagde en ærgerlig Rasmus Minor.

Hobros Minor dummer sig. Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix
Hobros Minor dummer sig. Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix
 

Hobro skal i den nervepirrende sidste grundspilsrunde på visit på Brøndby Stadion, og derfor var en sejr over Silkeborg nærmest påkrævet, hvis man skulle give sig selv favorable kort på hånden i det store regnestykke.

Men selv om Hobro ikke længere er den varmeste bejler til at klemme sig ind ad bagdøren til top-seks, så tror cheftræner Thomas Thomasberg stadig på chancen.

- Vi havde godt styr på Silkeborg, og derfor er det ærgerligt, at Minor lavede den kæmpe fejl, som de løb ned og scorede på. Men der er da sket mærkeligere ting i fodbold, end at Hobro vinder på Brøndby Stadion. Men lad os nu se, hvordan tabellen ser ud efter denne weekend, før vi finder lommeregneren frem, sagde Thomas Thomasberg, der samtidig sendte et stik mod strukturen:

- Hvis ikke vi kommer i top-seks, må vi håbe på, vi dumper ned som nummer otte eller ni, da det kan vise sig at være markant bedre end nummer syv. Vi har kendt reglerne fra dag et, og med denne struktur kan der ikke undgå at være uretfærdigheder. Men jeg synes, det er lidt mystisk, man kan spekulere i de scenarier. Måske skulle alle kampe i både sidste og næstsidste runde blive spillet på samme tid for at undgå dette i næste sæson.

SønderjyskE, AaB, OB og AC Horsens kæmper om de to sidste slutspilspladser sammen med Hobro.

Hobro Skæbnekamp i Hobro: Kæmpe kiks kostede dyrt!

Bayern München smadrede HSV i tv-kampen live hos Ekstra Bladet, hvor du kan se alle Bundesliga-kampe live. Foto: AP Tysk fodbold 1-2-3-4-5-6 mål: Bayern smadrer traditionsklub

Championship Hvad sker der? Dansk VM-spiller skadet i første minut

0 kommentarer
Vis kommentarer