Sjove krav til Brøndby: Vi vil have biler og sort kaffe!

Humor på Superliga-niveau: Inden kampen i weekenden har 'Hobro' sendt krav til Brøndby

Daniel Agger, Martin Ørnskov og Brøndby IF tager imod Hobro IK i weekenden - på et nyt græstæppe...(Foto: Jens Dresling)
Daniel Agger, Martin Ørnskov og Brøndby IF tager imod Hobro IK i weekenden - på et nyt græstæppe...(Foto: Jens Dresling)

Traktorerne arbejder løs på Brøndby Stadion, så der ligger et fint, grønt græstæppe klar, når Hobro IK søndag kommer på besøg i Superligaen.

Men i den nordjyske oprykker-klub ærgrer man sig lidt over, at københavnerne ikke har beholdt den forfærdelige pløjemark, der dannede underlag for de seneste mange kampe, der er spillet på Brøndby Stadion.

Det oplyser pressechef Ole Kirchert Christensen til Ekstra Bladet.

- Vi var ellers rørt til tårer over at skulle modtages på noget, der lignede en pløjemark. Det gav associationer til vores hjemsted. Så vi er rigtigt skuffede over deres tiltag, siger han.

- Vi har haft en snak om at tage forskellige plovskær med, men det hjælper ikke meget nu, kommer det med et grin fra pressechefen.

Hobro har dog stillet nogle krav til Brøndby inden kampen.

Eller...: Bookmakeren NordicBet har udgivet sig for at være Hobro IK og stillet fem krav til Brøndby IF.

Husk at nævne gården!
De kan ses i billedet herunder. Fem punkter, der kommer som en brændende og hylende morsom kontrast til de krav, Brøndby stillede til SønderjyskE inden kampen sidste weekend.

Blandt andet kræver Hobro sort kaffe og kage på udebaneafsnittet, mens målscorerens navn OG gård skal nævnes af stadionspeakeren...

Ole Kirchert Christensen griner over de fem krav, som han dog erkender ikke kommer fra Hobro selv.

- Nej, jeg hører først om det nu, hvor du fortæller mig det. Men det er sjovt, siger han.

Ekstra Bladet har fanget sportschef Per Rud i Brøndby IF. Han griner af det.

- Ja, selvfølgelig er det sjovt. Det er et kækt indslag og god humor, og det får mig da endnu mere lyst til at vinde den kamp, siger han.

 

63 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere