Trods ventet afgørelse: Hobro nægter at give op

Mandagens afgørelse fra Fodboldens Appelinstans var forventet, siger Hobro-formand, der nu vil appellere

Adama Tamboura i aktion for Hobro mod AGF. (Arkivfoto: Ernst van Norde)
Adama Tamboura i aktion for Hobro mod AGF. (Arkivfoto: Ernst van Norde)

Superligaklubben Hobro vil forfølge alle muligheder for at genvinde de tre point, som klubben tidligere på sæsonen blev fratrukket for brug af en ulovlig spiller.

Det oplyser Hobros bestyrelsesformand, Steen Juulsgaard, i kølvandet på, at Fodboldens Appelinstans mandag har fastslået, at fodboldklubben brugte Adama Tamboura ulovligt i en superligakamp mod AGF tidligere på sæsonen.

- Vi appellerer helt klart afgørelsen, siger Steen Juulsgaard til Ritzau.

- Vi tror, vi har en chance. Den kan være stor, og den kan være lille, men vi synes, at vi er forpligtede til at forfølge den chance, lyder det fra formanden.

Han understreger dog også, at man holder forventningerne på et minimum.

- Det er jo ikke sådan, at vi går og kalkulerer med de tre point, men det ville være fantastisk, hvis vi kunne lykkes med det, siger han.

Fodboldens Appelinstans erklærede sig i mandagens afgørelse enig med kendelsen fra Fodboldens Disciplinærinstans, der kom tilbage i september.

Skærende kontrast til sidste sæson
Og afgørelsen kommer ikke bag på Hobros bestyrelsesformand.

- Normalt forventer vi jo ikke at tabe, når vi kæmper en kamp. Men afgørelsen var ikke den store overraskelse for os. Vi tager det til efterretning, og så er vi meget opsatte på at få det prøvet af ved Danmarks Idrætsforbund (DIF), siger Steen Juulsgaard.

Årets sæson i Alka Superligaen har for Hobro stået i skærende kontrast til sidste års sæson, hvor klubben som oprykkere endte på en flot syvendeplads.

I denne sæson ligger holdet sidst med otte point efter 15 kampe. Derudover har man sagt farvel til sidste sæsons succestræner Jonas Dal, samtidig med at man altså har fået fratrukket tre point ved skrivebordet.

Sidstnævnte sag fylder dog ikke så meget længere, lyder det fra Steen Juulsgaard.

- Jeg synes langt hen ad vejen, at vi har lagt det bag os. Særligt når vi taler om den sportslige del i klubben, lyder det.